Prostata, metastaze na 4 kraljeska torakalne kraljezniceMoze medicinski benzin. Jos bolje nego benzin za ciscenje jer je medicinski cisci.
@RAMSAN
Koji tumor ti ima tata? (previse je stranica ispisano do sada pa da ne trazim)
Joj hvala ti. Citala sam o tome puno. I kazu da je uspjesnost lijecenja tumora prostate 98%, ali ne metastatskog.Uspjesnost lijecenja prostate je 98 posto ako se usporedi sa drugim rakovima. Metastaze ce se rijesit.
Bok, ne znam da li me se sjećaš...zanima me kako supruga? Sve ok?Ako radis cepice onda jedino sa cistim kakao maslacem. Prvo rastopis kakao maslac i onda dodas ulje. Ja sam tako radio i normalno se sve sjednini. Uzmes pipetu i sa pipetom punis supozitorije. Drzi ih u frizideru.
Pozdrav,Bok, ne znam da li me se sjećaš...zanima me kako supruga? Sve ok?
Pozdrav svima koji su mi prisustvom i savjetima bili neprocjenjiva pomoć u teškim mjesecima.
Povremeno dođem na forum da vidim kako je tko, ali teško se snalazim u ovom redizajnu.
@Udovica Šta prije nabavite ulje jer nemate vremena za čekanje a u međuvremenu organizirajte svoj uzgoj. Šta prije treba doči do pune doze, u vašem slučaju čak i dva grama dnevno. Uzimajte čisto ulje ne biomix kapsule jer tako pripravljeno ulje preskače jetru a to nije dobro kad je problem i u jetri. Ulje mora imati šta veči postotak thc, cbd vam nije bitan.
@EdibB Možda bi bilo bolje da je neka sorta s odnosom thc/cbd 1:1 za preko dana, moja preporuka Y Griega cbd od Medical Seeds, ulje od nje je dobro i za po danu i za po noči. Plus dodatno čisto cbd ulje uzimati paralelno s drugim uljem. Cbd ulje ja radim od sorte KC Dora.
Evo i tu imaš nekih informacija na tu temu https://www.vutra.org/threads/ulje-i-artritis-doziranje.13923/
@Udovica Šta prije nabavite ulje jer nemate vremena za čekanje a u međuvremenu organizirajte svoj uzgoj. Šta prije treba doči do pune doze, u vašem slučaju čak i dva grama dnevno. Uzimajte čisto ulje ne biomix kapsule jer tako pripravljeno ulje preskače jetru a to nije dobro kad je problem i u jetri. Ulje mora imati šta veči postotak thc, cbd vam nije bitan.
@EdibB Možda bi bilo bolje da je neka sorta s odnosom thc/cbd 1:1 za preko dana, moja preporuka Y Griega cbd od Medical Seeds, ulje od nje je dobro i za po danu i za po noči. Plus dodatno čisto cbd ulje uzimati paralelno s drugim uljem. Cbd ulje ja radim od sorte KC Dora.
Evo i tu imaš nekih informacija na tu temu https://www.vutra.org/threads/ulje-i-artritis-doziranje.13923/
Ja sam trenutno u Hercegovini nisu problem kilometri ako mi možete dati neku preporuku@Udovica Šta prije nabavite ulje jer nemate vremena za čekanje a u međuvremenu organizirajte svoj uzgoj. Šta prije treba doči do pune doze, u vašem slučaju čak i dva grama dnevno. Uzimajte čisto ulje ne biomix kapsule jer tako pripravljeno ulje preskače jetru a to nije dobro kad je problem i u jetri. Ulje mora imati šta veči postotak thc, cbd vam nije bitan.