@karamela,
Tek sad vidim kako sam samo pisala i pisala, svaka cast sto si pohvatala Na poslu sam pa bi htjela sto vise, a sto brze pisati, tako da, eto ovaj moj odgovor izgleda kako izgleda
Malo smo se danas smirili. Iskreno, tata je pao u glavi. Cijeli dan place i ne jede nista. U biti je tek jucer shvatio u kojem je on stanju bio.
Drzi se i ti, vjerujem da ce i tvom tati biti bolje. Samo udarite sa uljem sto vise i duze. Doza je 60, ali ako bude potrebno onda i vise. Dok rak ne nestane. A onda odrzavanje.
Sretno i tipkamo se
Tek sad vidim kako sam samo pisala i pisala, svaka cast sto si pohvatala Na poslu sam pa bi htjela sto vise, a sto brze pisati, tako da, eto ovaj moj odgovor izgleda kako izgleda
Malo smo se danas smirili. Iskreno, tata je pao u glavi. Cijeli dan place i ne jede nista. U biti je tek jucer shvatio u kojem je on stanju bio.
Drzi se i ti, vjerujem da ce i tvom tati biti bolje. Samo udarite sa uljem sto vise i duze. Doza je 60, ali ako bude potrebno onda i vise. Dok rak ne nestane. A onda odrzavanje.
Sretno i tipkamo se
Super!!!! Bas mi je drago!!! Lijepo je cuti pozitivne price.Treba biti hrabar. Javiče se članica avatar2, pobjedila rak, od novosti, sreće, da se malo sredi, pribere, pa će ispričati svoju ličnu priču.
Na kratko, imala rak,. Tumor blizu jajnika, operacija, izvadili maternicu, jajnike, 3/4 mjehura. Ostale 2 metastaze koje nisu mogli operirati.
Prognoza, 1 do maximalno 2g života.
Odbila Kemo, jer sam joj rekao, da je ja lično nikada ne bi uzeo, Kemo. Njena odluka, u kratkom vremenu konzumirala ogromne količine rso ulja, skoro "poludila" od high, zadetosti. Rezultat, CT i magnetna resonanca, nema metastaza, raka, ništa. Tako, da se može rak pobjediti.
Kada se od novosti pribere, ispričače priču. Nije joj bilo lako.