Kemo terapija ubija čovjeka, lječi ništa. Ako je takvo stanje treba, podignuti dozu rso ulja na 1,5g dnevno i više. I da bolesnik bude totalno high, ustondiran. To mu je jedina šansa i prehrana. Drugog puta, rješenja nema.
Hvala puno @Sensi StarJa ne vjerujem da mu je problem sa EKG-om vezan za ulje nego za kemoterapiju. Kemo hoce oslabiti srce, a za smirenje su mu vjerojatno dali Normabel i to se ne brini jer nema nikakvih kontraindkacija sa uljem. Cak ako se pretjera sa uljem onda je dobro popiti Normabel 10 mg.
PSA moze biti povisen i zbog nekakve upale. Svi ti tumorski markeri mogu varirati i biti poviseni mada je sve u redu. Pratite to i dalje, vazno da nema novih metastaza.
Draga @karamela@Cill, hvala ti. Znam ja da je to jedini put. Jutros je toliko bio ustoniran da nije bio u stanju da komunicira pa ga je i to malo prepalo vjerujem. U bolnici je i prima krv trenutno. Kemoterapija je prekinuta, sutra će mu uraditi korenarografiju da vide šta i akko sa srcem. On je tek na 10. danu RSO protokola i ne mogu mu sada odjednom dići dozu na 1,5mg. SAmo da nastavimo terapiju dalje po protokolu? kada dođe na 1mg čim vidim da mu dobro ide, povećat ću mu na 1,5mg i neka produži onda, šta misliš? Obzirom da ne ide kemo više, mislim da bi napredak značajan bio kad bismo zlo mogli držati da se ne širi i ne raste. Kada smatrate da treba odraditi markere i CT eventualno?
Hvala svima na podršci, u ovim trenucima sluđenosti značajna ste slamka za koju se mogu uhvatiti, hvala univerzumu što sam va našla.
@Cill oprosti, bio si stavio link za biomix kapsule, ali ne mogu ga naci. Jel bi stavio ponovo pa da si skinem.Što više kanabinoida uneseš u tijelo je bolje. Ja zagovaram biomix kapsule i dodatno rektalno uzimanje. Ili klasičan rso protokol i "dodatno" analne čepiče. Što više je bolje.
Sad sam i ja zbunjena, jer mi koristimo gram dnevno, ali zadnjih mjesec dana kombinirano, a pravimo ga sa cera alba i witepsol. Dodali smo jos i cistog CBD-a. Receno nam je da se bolje apsorbira rektalno. Ne znam sad...
Hvala jos jednom. Idemo dalje, kao i do sad. Kombiniranjem pa cemo vidjeti.Napisao sam da nisam siguran jer i sam sam zagovarao rektalno uzimanje ali ovo sto sam napisao treba uzeti u obzir i ponavljam sigurno nemoze skoditi i sigurno da se nesto absorbira ali koliko to treba uraditi klinicki test da bi bili sigurni..probaj potrazit na netu o tome mozda je izasla kakva nova studija ovo sto pricam je staro 2 god
Drzi se @karamela,Dragi @CilI , @mario339 i @RAMSAN ,
hvala vam svima na sugestijama i savjetima. opcija čepića bi bila ok da on nema metastaze na jetri. Upravo zbog metastaza na jetri sam odlučila da ga uzima oralno kako bi kanabinoidi prolazili kroz jetru i cijeli digestivni trakt. Kao što mario reče, čitala sam i ja o ovome pa je to dodatno učvrstilo moj stav da treba da ide oralno. Što se tiče psihoaktivnog efekta, njemu je ok, dobro ga podnosi samo smo bli malo na oprezu zbog srca jer ima stentove i pije te lijekove za srce. nikakvih problema nije bilo 10 dana na ulju, čak mu ni puls nije bio značajnije ubrzan. smijao se, dobro jeo, spavao imao normalnu stolicu nakon trećeg dana korištenja ulja a mjesecima mu nije bila normalna... ja vjerujem ulju i promjeni života kroz promjenu navika i ishrane koja mu je sada skoro pa veganska osim ribe naše ove da nije iz onih zatrovanih mora i malo nemasnih mliječnih proizvoda. Na dan pojede kilogram svježeg voća, sokovi.... danas mu je onkologinja rekla eto da će razmisliti o drugim opcijama kemoterapije, a ja sam mu rekla da sam odluči i da mislim da je ono jučer s aritmijom od kemoterapije bilo upozorenje i da je treba odbiti. Ne znam, ali mislim da ćemo ispravno odlučiti.
imam pitanje još jedno -ima li ulje interakciju sa antikoagulansima?
Unaprijed hvala svima i držimo se do pobjede <3
@karamela,Draga @RAMSAN ,
hvala ti mnogo na podršci, kada vidim ovdje koliko nas ima, mnogo mi je lakše jer znam da ne prolazimo kroz ovo sami. pitanje za tebe - da li je tvoj otac na kemoterapiji, je li primio i kako stvari stoje kod vas s tim?
ja sam shvatila da je prehrana jako bitna i toga se zajedno držimo jer sam odlučila da ga podržim i na taj način da mu bude lakše. što se tiče suplementacije, ja sam u kontaktu sa farmakolozima i rečeno mi je da suplementaciju treba ogrančiti, jer ako se krene trpati svim i svačim, imuni sustav može malo da poludi i da se dobije kontra efekat. Ja sam se odlučila za ekstrakte kombinacije Shiitake, maitake i reishi gljive jer imaju imuno boosting i antikancerogeni učinak plus Noni.
Draga @RAMSAN ,
hvala ti mnogo na podršci, kada vidim ovdje koliko nas ima, mnogo mi je lakše jer znam da ne prolazimo kroz ovo sami. pitanje za tebe - da li je tvoj otac na kemoterapiji, je li primio i kako stvari stoje kod vas s tim?
ja sam shvatila da je prehrana jako bitna i toga se zajedno držimo jer sam odlučila da ga podržim i na taj način da mu bude lakše. što se tiče suplementacije, ja sam u kontaktu sa farmakolozima i rečeno mi je da suplementaciju treba ogrančiti, jer ako se krene trpati svim i svačim, imuni sustav može malo da poludi i da se dobije kontra efekat. Ja sam se odlučila za ekstrakte kombinacije Shiitake, maitake i reishi gljive jer imaju imuno boosting i antikancerogeni učinak plus Noni.