ljudi malo kasnim. jbg nesto mi je net preterano usporio pa od nervoze ne stignem nista da napisem. :/
2 biljcice koje su napolju (1 domaja i "kleopatra kush") su super listovi im ne izlaze iz oblaka totalno su PRESRECNE jedin se i dalje plasim malo kise posto svake noci skoro bar po 1h pada pa se brinem da ih malo vlaga ne muci, al nadam se da nece. boja im je totaaalno zelena (zdravo zelena kako ja volim da kazem)
imaju preko dana dovoljno temperatura je ovih dana fina, od 23 do 27 stepeni
ali nocu padne do 15 stepeni najmanje inace drzi malo ispod dnevne, ali 15 je minimum. ( jel to strasno za outdoor? )
a ove 2 u boxu ( 2. domaja i DOMAJAxBUBBLE GUM-ona za koju sam mislio da je ljubicica, saznao sam da nije a i ljubicicu sam pronaso-ona ce da ceka HPS
) one imaju problem sa N koliko sam shvatio po forumu. vrh najstarijeg lista pozuti pa se siri ka drsci lista, upravo sam ih jos jednom "zadjubrio" onim bloomi rastvorom ovog puta malko vise nego prosli put, nadam se da ce to da resi problem...
inace generalno gledano nisu uopste lose malo ih je taj nedostatak N usporio u rastu ali nije strasno..
zaboravio sam da kazem: iako su sve 4 jos uvek male vec su dobile prvi LSTrening (zbog sajta gde ce biti a i ljubitelj sam BRUTALNOG LST-a
)
fotoaparat nemam sad, ali za par sati dolazi frend pa ce da ponese tako da dobijate sveze jutarnje slike iz boxa i sa sajta za par sati
pa cete videti sami kako stoje stvari
do tad cekamo
i :smoke18: