pozdrav ekipa ,pozdrav mentor
@beštija ,
evo mali update, izvuko sam ih kolko tolko iz onog kolapsa sa raznoraznim "defektima' tako da cu ipak vjerovatno napunit malo teglicu,jel kako je u jednom trenutku krenulo mislio sam da je sve otislo nizbrdo
Na kraju onu sto sam izbacio vani na balkon uspio sam je vratit u zivot te sam je nekako zbio u box ,to je ona visoka drasticno lolipopirana ,koja je najmanje u cvatu, ova sto najbolje izgleda sto su joj listovi skroz ZELENI i zdravi to je ona Testna , nju sam posadio skoro u 90% worm castinga i perlita,(ona je imala malo drukciji oblik hranjenja malo testiro, i biljezio,da znam neke stvari za iduci put) ona je najmanje patila i najbolje izgleda ,u 5 litara je rucno izbusena sa svih strana
na svim ostalim se vidi po boji listova da je "lockout"i defekti raznorazni uzeli danak
a ova Indicka sto sam dobio, je Quick Critical,kolega sto mi je dao radio je inventuru svojih sjemenki i kaze,da mu ta fali ,,a po svemu sto se vidi i ja mislim da je Critical,jel sve su isto procvjetale a ona je vec zagazila u fini cvat naspram WW,a sto sam vidio ona bi trebala zavrsit cca 50 dana,a tako i izgleda dosta vise je kristala izbacila i izgleda zrelije doosta puno naspram WW
evo ima i jedna WW sto ima "Flat steam" u sto je zeznuta nisam previse htjeo da je lolipopam, uglavnom ta flat grana je zeznutija od glavne grane(nije topirana) SVE u svemu da neureknem dobro je ispalo zasasd kojim putem je krenulo bilo,ali s malo flusha, vitamina i puno ljubavi spasili smo sve ljubimice
@beštija
STANjE: (po mojoj bljiznici)prebacene na 12\12___ 22,03 cvjetovi na svim takorec istovremeno se pojavili 30,03
racunam da su 14 dana u cvjetanju (osim dvije koje su malo manje)
temp; zasad odgovarajuca noc zna u hladnijim danima bit pasti do 17c prosjek je 19 c,
svjetlo je 22c do 26c
vlaga; noc do 60% svjetlo 40-50%
(dan je noc ,a noc je dan,, tako sam nastimo radi vrucine koja bi mogla u 5 mjesecu da ih uhvati)
Bio bizz ,svako zaljevanje mililitar po litri ,sad sam malo poveco na 1,5 po litri BIO bIz Grow sam ostavio na 1 mil, a Top Max i Bio Bloom poveco litar 1,5 mililitar,pa kasnje jos budem poveco na sredini cvjetanja,,
Kad su bile najbolesnije dao sam im svima Plantelu VIT,calcij i epsom sol,malo tekuceg zeljeza, napravio od worm castinga razrjedjeni caj, i to sve ih je diglo iz mrtvih
, te sam u cvjetanju napravio jos jedan od plagron BAT GUANO isto razrjedeni caj i dodao u mix zaljevanja,
evo nesto slika, listovi su malo pognuti jel sam ih dobrooo zalio par sati prije slikanja