merio sam temp. sa ventovima i upaljenim sijalicama temp. je 26 stepeni.
a bez svetla i ventovima je na 17
a bez svetla i ventovima je na 17
dupla-stotka je napisao(la):meni od drustva niko ne veruje ja od kad pusim vutru ne koristim pumpicu za astmu
mozda ne zvuci logicno mnogima ali tako je...
the Dreamer je napisao(la):Ja ti vjerujem i nadam se postići isto kad završim grow i prvi put imam čistu kvalitetnu vutru, bez miješanja s duhanom. Poznato je da duhan ekstrmeno loše djeluje na astmu, a vutra s druge strane (tj. THC) navodno širi bronhiole i samim time ublažava, možda čak i izlječuje astmu. Sorry na off-u, ali ako imaš želju podijeliti iskustva o liječenju astme sa vutrom, pretvorila sam se u uho. Da ti ne oftopičarimo po dnevniku, ako imaš volje napiši koju riječ na ovoj temi.
samo svetlo, posto sam reglulisao sobnu temperaturu da ne pada ispod 22-23 stepena ventovi rade non stop da bi stablo ojacalomatia je napisao(la):Stotka jel ti na tajmer ide samo svjetlo ili još nešto?
pa jel bi bilo pametno staviti ih sad na 24/0 planiram jos jednu nedelju da ih zadrzim u boxu, da promenim posude i msm da ce brze da odreaguju na promenu u boxu, mozda gresim ali nznm videcemo.. samo reci dal sad da ih stavim na 24/0 ili da budem tajmer na nedelju dana xDPappi je napisao(la):neki groweri idu na 24/0 rezim rada svetla
fino rastu..a mogo bi ih ovih dana izbaciti napolje..sigurno ce primiti vise lumena nego u boxu