Hvala ljudi što mi želite pomoći. Ulje koje sam uzimala SIGURNO ima visok postotak THC-a. U kontaktu sam sa nekoliko firmi (ili što su već) u Holandiji i sa cca 15 - 20 ljudi u HR koji uzimaju razna ulja. Dalje,na nekim stranicama se može nać koji je postotak, pa tako imate ulje od 67%, koje ne pomaže kod MS-a i 98% koje pomaže. Svaka feminizirana biljka ima i THC i CBD, bitno je samo u kojem postotku. Moji Holanđani su u potjeri za informacijama na licu mjesta, pa ću vam znati reći detalje. Kako god, ulje koje sam uzimala, lupalo je već prvi dan ( tj, na 0,05g) kao recimo dobrih 0,7 l votke, na prazan želudac, samo bez mučnine i glupog mozga. jezik mi se ozbiljno zaplitao, pa nisam uopće govorila neki 4 dana ( već to govori da je marihuana čudotvorna biljka!!!). Nakon 10-ak dana sva omamljenost je stala i nakon toga sam bila potpuno zdrava, tj. bez utrnuća, bez grčeva, bez vrtoglavice, bez umora i slabosti, popravio mi se vid, regulirala probava,...jednostavno ZDRAVA!!! po HR se prodaje svašta kao lijek za masne novce, međutim oni koji se probali a imaju MS nisu primijetili nikakav pomak. Kako se vidi - ne uzimam ulje jer lajem k'o pravo žensko! Sorry!!!