znam ja to, nego mene jebe zašto mi se počelo događati da kad pušim travu umjesto da se opustim, sav se tresem i srce mi jako ubrzno počne lupati i ko da nemam mira nemogu mirno sjediti, a ekipa je opuštena itd...........
Papa Romeo je napisao(la):ako je jaca upala pripomogne se sa antibioticima, koji opet nemaju veze sa uzrocnicima upale vec stimulisu organizam da proizvodi veci broj leukocita itd.
a zamisli i moja cura ima potpuno iste simptome, al sve je to u glavi, svašta si zabrije, pa krenu paranoje i eto treskanjaTino135 je napisao(la):znam ja to, nego mene jebe zašto mi se počelo događati da kad pušim travu umjesto da se opustim, sav se tresem i srce mi jako ubrzno počne lupati i ko da nemam mira nemogu mirno sjediti, a ekipa je opuštena itd...........
miki10 je napisao(la):Koji bi sorta bila "najbolja" za riješavanje limfoma?
napravi ulje od ladyburna ili nekog painkillera Search results for: 'pain' - Cannabis & Marijuana Seeds :: Seedsman vcaganjax.ba je napisao(la):Ja imam težak oblik hronične upale gušterače i zbog svakodnevnih jakih bolova "Ljudi u bijelom" su mi dali do 400mg Tramadola(Trodona) max dnevno, uvedena je i stroga dijeta, zabranjen alkohol, pušenje. E sad, ja duvam jubilarnih 20 godina i nikad mi nisu pasale hemije, tablete, nikakve bobe, a probao sam svašta. I sve sam ih mogao poslušat osim vog dijela oko trave. Vremenom sam se navukao na tramale i otkrio šta znači prava fizička kriza. Sad se pomalo skidam s tog sr...a i vidim da marihuana bogata THCom čini čuda, ali je jako bitna velika koncentracija THC.
Neka kvalitetna, moj savjet je Medicine man ili Jorge s diamond, ako hoćeš uzmi još neku bogatu cbdom, pa ih pomiješaj:dadamiki10 je napisao(la):Imam dijagnosticiran limfom (non-hodt). Koji bi sorta bila "najbolja" za riješavanje limfoma?
Imaš linkova posvuda po forumu, daj si truda i potraži...smoke300s je napisao(la):ljudi, malopre sam saznao da moja majka ima reumatoidni Artritis tojest nema jos ali su joj rekli doktori da ga ocekuje, moja tetka ga ima vec godinama i totalno je nepokretna jedva pomera ruke i vrat (jedino sto moze da pomeri)sad zanima me kako da odredim strain i koju primenu bi mogao da vrsim, posto sigurno nece da pusi, da joj pomognem da se to ne javikod nje? i ako moze neki link gde pise iskljucivo o lekovitim dejstvima marihuane, i ako postoje neke tvrdnje od priznatih doktora u svetu. hvala
smoke300s je napisao(la):ljudi, malopre sam saznao da moja majka ima reumatoidni Artritis tojest nema jos ali su joj rekli doktori da ga ocekuje, moja tetka ga ima vec godinama i totalno je nepokretna jedva pomera ruke i vrat (jedino sto moze da pomeri)
sad zanima me kako da odredim strain i koju primenu bi mogao da vrsim, posto sigurno nece da pusi, da joj pomognem da se to ne javi
kod nje? i ako moze neki link gde pise iskljucivo o lekovitim dejstvima marihuane, i ako postoje neke tvrdnje od priznatih doktora u svetu. hvala
svakako cu probati to uljewiking je napisao(la):mozes kupit i neem ulje koje je legalno
udotvorno drvo neem
- ulje neema uspješno se primjenjuje kod lokalnog liječenja reumatskih bolesti, na primjer, reumatoidnog artritisa, gihta, osteoartritisa, bolova u leđima.
drage volje i to čisto volonterski:vb_smash:He-Man je napisao(la):Pitanje je samo kakve će rezultate polučiti takva anketa kada nam većina radnika u zdravstvu nije educirana o ovoj temi. =(