Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo i mene ekipa, malo kasnim jer mi je prvu turu zeznulo polijeganje, faking zemlja, al bice i od ove nesto krajem jeseni nesto malo i prije
Pow druze, hvala jos jednom za sjembe i ovde neke sorte sto nisam klijao i po neku sjemenku od ovih ostavio sam za dogodine, a tad idemo ranije sa sjetvom, dosta ranije, a nesto ce i na prezimljavanje
Orange jalapeno, raduje me pocetak cvjetova jedini za sada
Aji strawberry drop topiran cisto rekreativno
Rocoto big apple, nesto mi skroz kaska za ostalima a tu su u par dana izasle na svjetlo dana
Topirana i pimenta de neyde
Naga brain choco
Unakazen i usporen od strane puža, koyote zan white
Aji mango bounded
Klopaju vodu i jednom ili dva puta do sada fitofert humi start, to je to.
Ima nesto i u basti, ali to nekom drugom prilikom
Cime ih hranite u fazi kad se razviju papricice? Koji omjer npk je dobar? Imam plantelu list i cvijet koju koristim za ljepotice svoje
Imam dosta ploda na par njih pa da ih poguram malo
Nisam dobro prokontao pitanje ne znam buraz da l se to moze malo "pogurati", da plod sazri prije nego bi trebao nisam bas neki botaničar, javice se ko jest
Kod mene Jalepena(halapenja) ko u priči, drugi se formiraju!
Ovo je Habanero red!
Jel se razrjeđuju plodovi ili to biljka sama, napravi?
Jalapeno mi je uspio u pola litrenim potovima i njega se bojim probat
Ovaj je u 12L i kandidat za sljedeču godine!
Caroline reaper su u sobi, dvije u 12l,otišle su na 150cm,ali ako ih oslikam, slikam dio kvarta
Sve koje su se vani gužvale, sada imaju plodove. Jedino su niže od indoora, osim Caroline!