Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Znam za vrenjace (cak mislim da ih imam negdje doma) ali nikad nisam radio umak s njima.Traje predugo izrada umaka.Na moj nacin vec je gotov kroz nekih 5-7 dana a za vrenjacu treba minimalno mjesec dana.Mozda sam u krivu.
Mini Habanero White...tako mi je receno kad sam ga dobio...Odlicna paprika...probao sam i mogu reci da je to jedna od ukusnijih paprika koje sam probao.
E ako ti je dao menke, onda je tesko 100%. Chili se ukrsta nenormalno, pogotovo annuum i chinense. Lako je moguce da je bio wbh i da se ukrstio sa nekom domajom.
C.Chinense nema takve listove i peteljka nikada nije tako glomazna, plus wbh ima minijaturne cvetove.
Eto ti fotka cistog wbh, pa uporedi.
Evo ga, neki annuum, mjesec dana zivota. Presadjen je ranije nego sto je trebalo (nakon samo 10-ak dana zivota), ali fino se oporavio (sva 4 komada). Pozdrav
Evo i moje, nisu ko vaše, ali idu polako
Najbolja i najdraža Jalapeno
I dvije Caroline iz indoora
U sobi su u kojoj sam imao spidere i godinama ih se nisam mogao rješit. Sad sam poskidao tapete i dio parketa i nadam se, da ih više nema!
I Habanero red iz outdoora. Vani je dosta kiše, pa su neke ostale male.
 i Trinidad Scorpion  ove dvije su izdržale svo ovo nevrijeme, ali čine mi se ok...
Meni je bitno, da na kraju ljeta imam po jednu od svake za sljedeću godinu!