Prema prijedlogu
@Herbal Bob koji je otvorio ovu temu, tu i tamo ću u istoj napisati podatke koji su vezani uz moje praktično iskustvo vezano za konzumaciju ulja prema „protokolu“ kojeg on u ovoj temi opisuje.
Za početak par informacije o mojim problemima: krajem 2014. mi je dijagnosticiran tumor na mozgu (meningeom) veličine 2x3cm. Lokacija tumora nije dozvoljavala cijelokupno otklanjanje, već mi je predloženo zračenje. Na zračenje nisam pristao već sam se okrenuo izliječenju promjenom prehrambenih navika koje su slijedeće: nakon buđenja popijem iscjeđeni sok od 1 ili ½ limuna sa 2dl mlake vode, za doručak svako jutro obavezno pojedem svježi kravlji sir+laneno ulje+lanene sjemenke+konopljine sjemenke+med+jabuke (Budwigowa dijeta), a tijekom dana pijem zelene smoothije, jedem raznorazno svježe voće i povrće, orašaste plodove, suho voće, maslinovo ulje, pijem dosta zelenog čaja i čaja od đumbira, med+kurkuma, voda, chija sjemenke, kakao i maca prah. Uglavnom izbacio sam iz prehrane termički procesuiranu hranu kao i šećer, sol, brašno, meso...
Prvih 8mj nakon dijgnoze, tumor je mirovao, ali ga je zatim nešto (ja pretpostavljam stres) opet aktviralo. U međuvremenu sam se odlučio probati liječenje uljem od kanabisa, te sam odradio svoj uzgoj, izradio si ulje i prije deset dana sam započeo s terapijom. Zadnju kontrolu magnetskom rezonancom sam napravio prije nekih 20tak dana, tako da imam relevantni podatak o stanju tumora prije početka uzimanja terapije uljem.
Planiram uzimati terapiju u slijedećim terminima:
1. Dnevna doza u 7:00 (žlica kokosovog ulja, apigenin, amentomax) - 7:30 (biomix)
2. Dnevna doza u 12:00 (žlica...) - 12:30 (biomix)
3. Dnevna doza u 16:30 (žlica...) - 17:00 (biomix)
4. Noćna doza u 21:30 (žlica...) - 22:00 (biomix)
5. Noćna doza u 02:00 (žlica...) - 02:30 (biomix)
Dnevne doze su kombinacija sorti = Tangerine Dram + Medical Mass (2:1), dok su noćne doze kombinacija sorti = Black Jack + Medical Mass (2:1),
Terapiju sam započeo sa 10mg uvečer, te sam svakih par dana povećavao dozu. Sada nakon 10 dana sam na 4x10mg i 1x20mg. Lagano ću povećavati doze do 5x60mg. Adaptaciju organizma na kanaboide ću vršiti oralnim putem. Nakon adaptiranja ću konzumaciju kombinirat oralno-analno ovisno o situaciji u kojoj ću biti u vrijeme uzimanja terapije.
Iako prije uzimanja terapije uzimam kokosovo ulje, apigenin i amentomax, psihoaktivno djelovanje ulja ipak osjećam. Djelovanje počinjem osjećati nakon 1h, dok je najjače djelovanje nakon 3,5-4h. Primjetio sam da najjače osjetim jutarnju dozu nakon što pojedem "Budwigov doručak" (svježi sir+laneno ulje...). Tijekom dana kako osjetim potrebu se odmaram, odspavam si malo, ujutro sam dosta „mamuran“ i tupast. Inače za sad obavljam sve aktivnosti kao do sada, čak idem i na posao (ali samo iz razloga što trenutno imam 5min do posla i nije gužva). Dosta mi je pojačan apetit s tendencijom ka slatkim stvarima tako da mi se prehrana bazira na većini voća (banane, lubenice...) što ću nastojat promjenit ka staroj praksi. Kokosovo ulje + povećani apetit = dobivenih 3kg za 10 dana
.
Trebat će mi malo vremena da se uskladim s učestalim terminima uzimanja terapije, pa mi tako za sad najteže pada uzimanje terapije usred noći (od 5x kako sam ju trebao uzeti, uzeo sam je 3x, a ostatak sam prespavao).