@Mad Rabbit, molim tebe i svakoga ko ima nuzdu da ovde šilji šargarepu, da produži dalje i blagodari nekog drugog.
@hazeri ti si bio u pravu, zaboravio sam jer sam 2 godine vec u nekom zivotnom toku koji mi nije dozvoljavo da gajim nista, a i tad kad sam gajio, uvek sam radio topping i onda posle sa malim žicama malo zatezao sa strane. nikad biljku nisam bas polegao ovako kao sada. u normalnom slucaju se ne bih pravdao nikome, pogotovu ne posle nekog glupog komentara, ali ti si mi vratio osmeh na lice. ima nas raznih, ali mi je uvek drago kad me neko kao ti podseti da ima i ljudi sa kefalom koje radi
elem, da se vratim na dnevnik....
još dve biljke sam zategnuo, u prvi mah je sve bilo ok, ali evo sad pre pola sata, kao jednu od njih jos malo da gurnem ka podu, kvrc i ćao zdravo. tako je na nezgodnom mestu pukla da je, dok sam pokušavao da fiksiram, skroz otpala.
ostale su 3, od njih jos jedna ceka da poljubi patos.
kad sam ih prebacio u velike potove i ubacio u jazbinu sam pomislio kako cu imati problema sa prostorom, pogotovu ako moram konstantno da ih vadim i vracam nazad, pa mi je malo to za utehu sad, ako nista drugo lakse ce mi biti sa 3. bio sam malo alav kad sam se odlucio za 4 u ovom prostoru, ali posto moram sam da brinem o sebi, najradije bih stavio 8, ako znate na sta mislim.
videcete na slikama, veoma zanimljivo je videti razliku 3 biljke koje su istog dana proklijale, ali ocigledno nisu dobijale istu kolicinu svetla. razlika je bas vidljiva. od njih 3 srednja je u večnim vrtovima, a najmanja i najveca u tentu.