Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Washing mashine by Ripper seeds
Več 10 dana na 12/12 ,osim topanja trečeg noda,te spuštene 4 glavne grane,svaka na svoju stranu
Ova guta skoro 200w,dupli bord od 240w,sad je na 70-80% snage
Soil mix od Beštija+ Biocanna+Seeweed
Sutra ču ju lolipopat,pokazala je sve male vrhiće,samo ih treba pošišat.
U ovom boxu može ostat malo dolje,jer svjetlo tuče sa svih strana. Bord je taman 60cm dugačak,tj 62 cm,ali stane
Evo odmah da i veliku puknem u galeriju,sve isto,isto topana,isto veš mašina,ali nakon 30ak dana kreče LST
Sama se izgradila,ja sam nakon 30og dana krenuo spuštat grane koje su privezane za pot. Stavio danas mrežu i kad skroz urone u nju,polako ču skidat žice,da malo naraste,total
Tu sam krenuo sa spuštanjem ili LSTem i evo je danas
Pot nije niti če biti na sredini,dvije glavne grane su puknule i danas skoro 3.ali sam skužio,da ih žica trga. Ja ju zakačim,kako se diže grana prema svjetlu,žica ode prema vrhu i toliko ga savine,da pukne. Jbga imam odličnu žicu,ali sranja se dešavaju. Za 50 dana ja sam prestretan!
Samo na
10. tjedan od flipanja...
Lijevo strawberry lemonade, desno dr grinspoon, oba od Barney's farm...
Strawberry lemonade bi mogao pod noz kroz 7-10 dana, ne zurim nigdje.
Mozda osmotrim "lotus drying" metodu... Cini se jako zanimljiva, a za standardno sporo susenje mislim da su vec sad temperature pretjerane pa se bojim da ne degradiraju, mirisi, okusi i efekt...
Sensi Strawberry Pie Auto. Turbo brzi strain, sutra joj je ravno mesec dana od kako je provirila iz zemlje.
RQS Royal Runtz Auto, sutra ulazimo u 8. nedelju.
Boga mi ocerupane dobro si rekao jesu te uvrjedile il sta pa si se naljutio? bas pratim, jako me zanima sta ce dalje bit jer nisam jos vidio ovakav trening sretno ti!