Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
proklija u maramici stavim u saksiju 3 dana neizlazi. podem je trazit kad ona krenula gore pa se predomislila pa onda opet gore, jel vam se ikad ovo desilo
Dobro roka ovaj 35w QB.Jel onda samo dodajes module kaj?I DP genetika ,mene iznenadila ,pa sam ovu turu ponovio.
Sve najbolje nadalje,u growu, da bude sretna, najsretnija!
Peace by Lovetogrow
Krenule zdravo, mada,sam na Green Poison #1,dobio kržljav list..ovajdeformacija, skinuo sam ga predjuče
A PP(DP)#1,#2,napreduju brzo ispod Marsa ,8.3.21 izklile Green Poison, Sweetseeds, #1,#2,#3:peace by Lovetogrow
@Lovetogrow QB je 120W al je tada bio dimman na 35W. Makar zapravo ni ne gledam watte nego na luxe, a ovu sam jedan period tjerao preko 40K luxa al uz pozorno praćenje, kad bi rekla dosta, pred kraj dana bi smanjio da se odmori i onda malo mraka, znači nikako cijeli dan.. za tako nešto se ipak nisam opremio bude dobila u cvjetanju bar 50-ku. A DP, da.. teško da možeš fulat s njima.