Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prva ljevo in desno2.fem. )Power Plant, DP,
Iza , su Sweetseeds Green Poison, 3.fem.
Još samo da, nađem vrijeme, da dnevnik otvorim, ako stignem, možda i ovaj vikend. Peace brothers &sisters
By Lovetogrow
Dan 75. auto NL by seedsman.
39-42W (1 x 3-6W (sad radi punom snagom, nekad sa pola snage full kinez) + 6 x 6W full kinez).
48 dan od prvih pistila.
Kraj pete nedelje cvetanja.
Nikad sporijeg "automata" nisam imao do sad!! Bubba kush od dinafema,stara je mjesec dana i nije mi jasno kak se tak sporo razvija i nema ni jedne dlakice.. neznam gdje griješim,svjetlo je umjereno za ovu fazu,temp na pada nikad ispod 20,zemlje ima dovoljno,čak sam i probao sa dozom željeza i pola doze dušika!! Čak štoviše sumnjam da je autos uopće!! Budem ju čekao ovak na 18/6 još neko vrijeme pa ako ne bu promjena stavljam na 12/12.. ugl razočaran sam trenutno burazeri,pomagajte kako ju ubrzat??
@Mad Rabbit kolega kakav N to ce jos odlozit, daj joj zeru nekog blooma il malo melase.. ako ne upali jbg flipaj na 12/12.. a desilo mi se u zadnjem growu i zbog slabog svijetla da kasni cvijet..
Edit
Ah pa ovo je galerija.. ok nakon eliminacije ona dva mala Skunka, poslednji pokusaj ove sezone..
Amnesia Haze (RQS)..
@Herb Gardener ,kolega ne žalim se ja što ona ne cvjeta,lako za to nego kaj je tak slabo razvijena za toliko vremena! Dušik tomr i služi za pojačanu vegetaciju i bolje listanje.. @truare ,ako je to 16 dana staro,onda sam ja 77 god starosti.. nema teorije da je takva biljka stara 16 dana i još uz presađivanje!! Uff..
probaj da temperaturu drzis blizu 30 stepeni,kad su upaljena svetla.Sve mi se cini da sa led e27 kad su temperature oko 30/32 stepena da su tad i biljke najbrze,brze se zemlja osusi-pa cesce i zalivam...
@Mad Rabbit Šta ti to znači, još presađivanje? Kod mene presađivanje ne daje biljci apsolutno nikakav stres, već samo nastavlja u još bržem ritmu. Zato uvijek i krećem iz male posude, pogotovo sa autosima jer ih želim što veće do kraja seedling faze.
A ovo brojim kao 1. dan, tj. dan izbijanja iz zemlje.
datum je bio 19.2 ... imaš pravo, ako brojim 19.2 sa današnjim danom onda joj 17. dan, ispričavam se.
A još je i topirana prije 3 dana... znaš koliko ju je usporilo? Možda pola dana, ako i toliko.
Treba bit svjestan da ako imaš prozračan(najbitnija stavka) i kompletno vlažan supstrat, uz točnu jačinu svjetla, i sa malo višim temperaturama (ova mi se najbolje ponašala na 29C - 18 sati na dan, a noć je možda 23-24C), metabolizam joj itekako ubrzaš, naravno svaka sorta ne reagira isto na veće temperature, ova očito da.. i moram priznat, malo je i mene iznenadila.
Od prvog dana do danas zalivena je samo jednom, prije presađivanja. Dobro namočen supstrat u početnoj tegli, i dobro namočen supstrat u završnoj tegli.. naravno ne želiš da ti zemlja bude nabijena, već ju jako dobro takvu mokru "ištihaš" bilo prstima ili šta god posluži... jednako kao što ni vani u vrtu nećeš sadit povrće bez obrade zemlje, nego ćeš najprije preorat zemlju prije sadnje ili presadnje.
@KARTMEN ,čuj ti njega sad!! Znam da bi temp trebala biti ideala oko 28C no trenutno je to kod mene teško postić,ide ona sa malim grijačem i do 26 bez beda,nije problem u temp,imao sam i prije grow u zimu na istome mjestu i rasle su puno bolje i jače,neznam šta me jebe oko te biljke,al et strpljen spašen kak se veli.. budem probao pričekat još neko vrijeme pa onda probat nekaj drugo!!
I kod mene su najveci autosi do prije 7 dana bila na oko 28-30 C, cak je nekad temperatura i do 32 C dosla, uz sve to 24/0 je bio rezim - nista im temperatura nije smetala.
I zemlja je bila jako dobro osusena radi toga.