Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Manja nego starije cure kad su bile tako stare, no drugi strain (indica dominant) i dosta sam petljao oko treninga. Zadovoljan sam kako sam sredinu otvorio samo vezajuci listove.
@Mad Rabbit ,pazi sad, kada mu ispadne muška biljka. One hoće, da brzaju
Evo i Somango od Soma seeds. Bit če to u samom vrhu, što se kvaliteta tiče, a i oni najmanji vrhići su tvrdi ko kamen
Ide u mrak na 24-48h,pa cap...
@0Marac0 ,nemoj dva put reć!! Ali ne,nije mužjak,izbacila je pistile jučer,no sve u svemu jako čudna biljka!! @truare ,hvala drug na komentarima,znam da sam nekad bio bolji,tj imao puno ljepše biljke,no et jbg nekad naletiš na tak nekog mutanta. Svakako ćemo izgurat do kraja šta god bilo!! Kak ti veliš "no hard feelings"..
A jest lijep list,a još bolje sam ga skinuo uff.. respect svima i budite stoned!!
Dark cookie od dr. Underground u 4tjednu
60x60 100w led e27
I dalje 1ml b52,overdrive,Ca mg i bud candy svako zalijevanje sad s 3l vode bez ispuha gura brm brm
Critical cheese i Triple G.
Krivo sam procitao dnevnik tako da sam 3G hranio dva puta za redom ( a vidio sam ocima da ne treba hranu) Nakon par sati skuzio sam da gori, napravio flush, danas opet flush i trecina doze hrane. Sirela je isto dobila trecinu doze, ona ide fino.
Za par dana cu znat kakva je 3G i na cemu sam. Zadnjih par grovova nisam u "katana modu" i sam sebe nerviram koliko ne upotrebljavam steceno znanje. Ufffff.....
Evo drugarice u malom boxu se sunčaju pod 120w leda. Izbacit ću led u vege fazi za sljedeći grow te se vračam cfl-u.
1 x OG (krenuo je rastezat)
2 x 3G
1 x Royal Gorilla (skoro usahla)
49. dan za blue čiz curke, ph me ševi i ne staje... I nakon flusha, promjene gnojiva, i dalje problemi... Nesta sam grdo zeznuo u prijelaznom razdoblju i sada se manifestira na najgori moguci nacin... probat cu flushnut jos jednom i privest ovo kraju... respect za ekipu Edit: Flush
neznam fotkat harvest u 9 tjednu 400 hps + 200 led e27
Mohan Ram i Special Queen RQS
a dotle novi potovi 50L sa potground H , mikoriza, green buzz liquids profesional paleta + growzyme i humic acid
Northen Lights (sweet seeds) mjesec dana stari,
jos barem 3,4 tjedna do flipa i pametan lst i topping pod 400w HPS i 200w e27 led u 1x1m , mislim da je dobra sorta i da mi nece biti gužva. i want g/w
Pozdrav drugovi,
Da se i ja tuspasim treću godinu zaredom u ovom našem prelijepom kutku za prelijepi naš hobi
Za početak dvije randomke pa ćemo vidjeti šta dalje..