Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prvi indoor u životu,do sada sve outdoor s puno treniranja
Kako je ove godine jako loše vrijeme tako sam se odlučio za nabavku boxa i skupljanja skila u indooru,ttoxic blue sam prvo topirao nakon toga vezao,danas mu je zzadnji dan vege.
Malo sam se zeznio nisam računao na autose tako da će autosi isto biti prisiljeni na 12/12 režim od planiranih 20/4
Moje 3 ljepotice,Northern Lights Auto Green House,Purple Buddha Kush Auto(nepoznata banka) i Toxic Blue C99 seed bank.
Northern je star oko 20dana
Buddha je star oko 30dana
Toxic Blue oko 60dana
400W HPS
Secret Jardin DS90 box.
EDIT
Molio bih moda da prebaci u unutarnji uzgoj podforum slučajno sam se zzezznuo. HVALA!
To to Pinky30, crit 2.0, moj favorit strejn.. Dobro je ispalo, kapa dole
Eo mali apdejt iz moje džungle, EC je na 2, listovi im se počeli uvrćati, izgleda ne paše, moram javiti da žena to fixa, inače prvi let uzimam i bježim kući
Dan 30..od sutra 12/12..dvije najvece topirane,druge dvije nista,mala(sredina)u 4 litre potu..gnojene jednom na 12 danu sa 5 ml orgatrex,1 gram bactrex..
auto GSC dva potpuno razlicita feno ....poslednje napustaju box i sada tek krece prava zurka .... spustanje na 12/12 i cvetanje HSO trojca Blue D Sour D Black D....
dutch pašn mix automata pod qboardsima u dwc-u, kada se vratim kući, odradit ću im fluš sa destiliranom vodom (ec mi bude tako na 0,6 cirka), pH 5,5 vrijednošću i sa GHE FloraKleen i ATA clean od Atamija, pustati ih tako 48h, i onda ponovo tank napuniti sa AtaZyme od Atamija kao zadnji run i ostalo neka vuču iz listova, i to bi bilo to..
... uz to automati u zemlji pod AN Iguana Juice Organic serijom, mykorhizom i guanom, ispod 180w epistar panela, jer cxb3590 panel od pro-emita ne želim koristiti, jer mi tolika snaga nije potrebna, a i taj bi panel uništio mi šator zbog teških hladnjaka (već su mi se cijevi iskrivile u čak većem šatoru u prošlom growu..)
edit
Za ove koji žele stabilnu pH vrijednost kod mineralnog đubriva, od srca vam preporučujem pH minus od Hesija, nema bolje stvari, a isprobao sam 6 različitih produkata, jedino kod hesija pH ne pufferuje toliko extremno i ostane čak i do 4 dana stabilan.. just sayin..