Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
prvi put Fast Buds automati,do sada sve za 10 ,susenje pri kraju...sjajne boje i mirisi,kristali,a po testerima se cini da neke sorte imaju ozbilljnu jacinu...
Jack Herrer- Summer Fun MicroGrow 2018
49. dan cvijeta
Ovaj..trihomi su joj vec mlijecni sa tu i tamo providnih, a pocinje i da mi se crveni.. Pistile i dalje prste ko lude, ali ubrzo je skidam.
Uradio obilan flush i defoliaciju, kad se posusi zemlja vidjecemo sta dalje..
Domacica stara 60 dana, od toga je na 12/12 20 dana...bile su mi jako krzljave prije streca...no sad im dugo treba da pokazu spol mislim da je to zato jer sam ih pre malo razvijene stavil na avijetanje, tj prebrzo..., dozivjele su pozar al doslovno zbog kratkog spoja na ventu hah...no nebitno, tu je slika pa me zanima sto mislite dal vise vuce na indicu ili sativu?
Jack Herrer fem- Seedsman
55. dan cvijetanja sinoc
Pola harvesta je bilo jos prije neki dan, sinoc skinuo i preostalo.. Dobro je, bilo je zabavno kao i uvijek
Od gnojiva koristio bat guano i dodavao melasu tu i tamo, bez nekog plana i programa..