Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Skoro 60 dana stare, lolipop nabacen juce, i malo se igrao video editorom, oprostite za lošu kvalitetu, ako budem ponovo isto radio, gledat ću da bude bolji kvalitet snimka...
prije i poslije lolanja monstruma sve pod guanom, i panel od 200w, epistar, ništa posebno, cxb3590 ne želim koristit jer mi preveliko/previše za ovaj šator, a inače i onak samo testiram zemlju što mi je preporučena ovde na forumu, pantin guano (hah kak to zvuči xD), i organic seriju od an-a, pod ne tako high-end panelom, i ipak mogu reći da sam zadovoljan jer gledam da ovde što manje se potrošim , osim vrućine, sve ostalo udure..
evo autosi u akciji
moram priznat da sam se malo zapustio sto se tice brige o biljkama, ne brojim bas dane, evo zadnja 3 dana nisam ni otvorio sator, sto zbog posla sto zbog vatrene groznice koja je proharala 1 ventac mi umro, u tih 3 dana, sad se vozimo ovak koji dan dok ne skocim po novi, al morat cu to brzo jer mislim da ih vrucine dosta usporavaju, mada bi ih trebala stretchat
unutra imam:
royal jack star nekih 20-25 dana i jos vegetira
royal kush star do 6 dana
royal bluematic star cca 10 dana
WW fem ILGM 63 dan vege... još 10ak dana i ide na 12/12
1x600W* Dual HPS** - početnička greška u većem boxu
*pojačao sam samo sa 400W na 600W jer sam išao iz 100x100x200 u 125x175x200 (trebaju dvije lampe)
** Dual mi se nikako ne sviđa ali nažalost nisam imao dodatna sredstva za uzeti MH jer sam uzeo 600W set.
Zdravo svima!! Evo novih slila od mene. Dakle nikla je 28.06. Slika sa LED svetlom je od pre tri dana i od tada je pod 2x50 COB full spectrum. Druga je danasnja. Presadjena je u pot od 19l, Plagron zemlja, royal mix. Desetak dana dobija Fish mix 1ml i Bio grow 2ml, a poslednji nedelju dana i Plagron Power Roots 1ml. Vodim racuna da je PH oko 6.5. Svaki dan je zalivam nekad pola litre a vrlo cesto joj dam i 1L. Pozdrav