Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kod ovih mojih automatika sve ide kako treba, imao sam najezdu mušica koje sam etnički očistio sa nematodima
Hranim ih sa: AN Iguana grow, BioBizz Heaven i Carboload, uz to je svaka biljka dobila 15 grama TNC MAX bakterija,
ušle su 4 sedmicu, topirane jednom, i onda grančice fimirao, to je to do sada..
Ja ne znam šta im je više, dobivaju istu hranu, isto doziranje, 2 panela rade pojedinačno na 150w, i brijem da je light burn, ne može bit do hrane, nema šanse, smanjio sam danas panele na 100w pojedinačno svaki od hansa, inače sve ide po defaultu, sutra ću ovu čupavu opet ošišati dobro, poskidati listove ove dodatne, i pustati da se još koja grana razvije, razvući dobro sa onim plastičnim krugovima, zamislio sam to sve bolje, ali et prvi put radim sa ovom tehnikom.. Sljedeći puta, razvaljivanje, puno sam grešaka radio, svako drugi dan se dignu grane i izvuku mi ove žice iz zemlje..
Ili je najbolje uzeti plastične potove, i na kutovima zavučem žice.. i miran.. (nisu one baš toliko ni žute, koliko paneli udaraju sa tom žutom bojom po njima, jbga..)
Skovan novi ratni plan...
Box 1 x 1.5 x 2
Svjetlo 4 x 10 w led e27 5000 K
4 x 15 w led e27 red blue kinezi
20 x 13 w led e27 2700 K
1 x 50 w cob 3590 Hans 3500 K