Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovu sam odlucio "maltretirati" maksimalno , sinoc croppana 4vrha, 2 sam slucajno polomio ali kao da nije ni osetila , samo siba. Svaka dva dana 2lit coco a+b , EC 1.9 pH ovaj put 5.8.kroz sedam do deset dana ide svakodnevno zalevanje.
alan ford imo neko nestajanje struje pa reko da bacim koji snap dok žarulja miruje....
malo sam bio skeptičan, no biće roda...da se likat i dok se žarulja nije ugrijala do kraja i počela "peč"
Hps ekipa, sve klonovi, još u vegetaciji
Lijevo: 2 x Ultra Sour, Guanokalong + Guano Black granule
Desno: veča biljka Alpujarrena, manja Sweet Tooth, Potground h + Biobizz.
Low energy cost eksperiment. Dva kineza po deklarisanih 50W (realne potrosnje oko 25-30w) i jedna philips CMD mini sijalica od 20W.Sve ukupna potrosnja ispod 80W ,rezim rada svetla nocu po jeftinijoj struji,potrosnja struje minimalna.Biljoza je Northern Light,druga generacija semena iz Royal Queen-a, 4-ta nedelja cvetanja.Zbog visine ovog mini boksa odradjen je ScrOG,dalje tu je koko treset,smart pot saksije,hranivo iz moje radionice od letos,kombinacija raznih biljaka,najvise gaveza i koprive,jedini kupovni dodatak je Hesi supervit.Kineske sijalice i CMD mini su jeftino pribavljene pa je eksperiment iz tog razloga,sledeci grow pa ubuduce ce ici COB verovatno..Za sada hedici se fino formiraju i pune,miris Northerna je vec tu,videcemo na kraju sta ce ispasti,drzite mi fige Pozdrav!
uh Herb Gardener neka ti fino prija kraljica
ja sam zasadio 6x blue cheese x white whidow x special queen #1, "novi/privatni" cross od alpine seeds, donio mi kolega iz svicarske prije 3 nedelje.. super topiro sam ih, pod ndl 400w su za sada na drugom spotu u brdima pa će fino topiranje pasti side brancheva i mrežu bacit.. da vidimo na šta će ispasti to lol
Inače, veliki sam ljubitelj sorte special queen 1