Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ova sorta Crinkle Grape, miriše na proljeće.. stvarno pozitivan miris polako dobiva.. tj fruity.. malo me podsjeća na critical 2.0...
Ova najmanja biljoza.. gorila glue.. default miris.. a ponadao sam se da će ova najbolje izrasti, bit će da sam pokupio genotyp gdje ruderalis puno izbija, biljka je toliko mala ostala..
Ova koja je freebie bila od sjemena, najbolje ispala: chemdawg..
Bože ova ko da sama sebe trenira, htio sam uradit scrog u boksu 120x60x170 a ona nekak svakak s brdadola retardiranog izgleda.
E sad sta napravit ostavit ju i po zamisljenom ili klijat nove. Ajmo ekipa da cujem.
Ovo su jos uvek fan listovi, sacekaj dok pocnu da izbijaju nodovi, pa vidi kako ce oni da rastu i kakva im je simetricnost. Mozda oni budu ok, pusti jo 5 nodova, pa vidi dalje.
Ja bi klijao 1-2 nove al nebi ni ovu ubio, kaj znaš možda bude neki ludi poliploid, meni moby dao 190 a bio tak spigan u startu, htio ga bacit u početku... @Mojizbor