Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
indo grassa
huanina terasa
imam sveže hedove
boli me kobasa
razbacale se ko đubre u proljeće, 8 komada nakon žrtvenog automata...
majka isusova nezna kolko su stare
planiram kad se ugoje, vanjskim zrakom podižem vlagu i spuštam temp u sobi, odlično im paše, također u podnožju korjena svaka ima posudu s vodom za isparavanje i na podu par komada...
neke će podbacit, što mojom greškom što genetski, no od regularki u početku cvata mogu očekivati nagradu...
jedu ko sumanute, skoro peterostruku dozu sam krkno plant. zadnji put sa dodatkom melase...
jutro nakon toga su izgledale kao da su zgibove radile po noći...
sad sam baš pokušao napraviti raspored da mi lijepo sve upijaju svijetlo, koliko imam mogućnosti, poskido neke hediće male da necrpe energiju....
sve mi ide puno usporenije jer mi je jako suha soba, pa imam frku gadnu s vlagom, kako su se bebe raširile počele su nekako zadržavat potrebnu vlagu...
do neki dan nisu skoro uopće mirisale, sad se ujutro fino nauživam konačno...temp spustim na 24 celz. jer na kip prozor stavim, no visina vlage mi se podigne pa bolje reagiraju puno...najveća borba su mi niveliranje topova, i normalno mislim sad da više neću dirat ništa, jel.....
živ'la vutra, bez nje mi nema ni danas ni sutra
4xCritical Jack(Dinafem),4xDurban Poision(Dutch Passion) ispod 400w MH(4500k) u ormaru dimenzija 45x85x180cm
14. dan na 18/6, jos 2 dana i u igru ulazi HPS400w sa rezimom 12/12 Zalivane sa odstajalom vodom i 2x dobile pola doze Sensizyma(AN)
Buduci da sam udomio Alapujarenu, poslije privikavanja na LED i grad bio je red i da se obuce sa novom saksijom...
White walker luduje, bas kako i pise... dok je Black Jack nekako flegma i svoju politiku vodi. (za njega pise da je opet spor u vegi)
Bit ce u svakom slucaju izazov istjerat biljke razlicite starosti do kraja, a i prvi put imam 3 foto u satoru. Doduse Black Jack uzgaja bolja polovica pa se tako i ponasa. Ne zna sto bi. Rastao ili ne... Eh te zene, imaju problem za svako rijesenje...