Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nije greda, znači da će bit i koji potomak gratis al čupaj te bananice svejedno, kako nebi bilo previše potomaka, i radi to pažljivo. Dobro izgleda head
auto purple pyramid seeds to je onaj deformirani od prije sto sam slike kacio tretiran kao i ostale biljke ali slabiji skroz jbg i pokraj njega je auto amnezia od royal queen seeds, obje biljke imaju jos nekih mjesec dana do kraja
Evo i moja 2 blue dreama 60 dan cvjetanja. Ima negdi oko 5-10 posto smeđih. Pustit cu jos 4-5 dana i onda kidam...Mucilo ih je neko žutilo stalno, iako sam flusha 2 puta pa lagano davao gnojiva, pa drugi put jače. Nisam nikako uspio dijagnosticirat uzrok. Nisam im kidao fan listove tako da barem odatle izvuku maksimum.
Nakraju sam pomislio da je root bound,ne znam šta je bilo ali uspjele su izvuči do kraja. A bice valjda 30 g a to je meni dovoljno za 2,5-3 mj. Dosta su tvrdi badovi osim ovih par na ovoj koja je bila osjetljivija stalno. Znam da nije tema za puno teksta....sry -slike mogu i bolje ali nema bas vrimena...