Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ma imo sam sjemenke nekog navodno blueberrya, al sam na kraju zaboravio koje su one, a koje divljakuše iz paketa, tak da neznam šta je ... topirana je jednom i razvlačim ju pomalo pa je zato tak gusta. I da znam više biljki ak je noname sjeme, ali prošli put me posralo da sam jednu posadio i bila cura pa se nadam opet hahah... ionak to više radim zbog ljubavi prema growanju nego iz potrebe
ma planiram ju u amper od nekih 10-ak litara prebacit
hvalaaa...ovo mi je bivša koja je ujedno bila i prwi grow u životu, i u ovo doba je istom imala dva listića, a početkom sedmog mjeseca sam ju prebacio u 10 litara i kupovnu zemlju i evo kolika je bila, tak da bi ova mogla biti još bolja sam ak bude cura
Japashnikova F1
Zemlja: Florabella universal sa perlitom,vermikulitom,kokosovim vlaknima i zeolitom
Svetlo: jedna 85w cfl 6500k i 3 manje od 30w 2700k.
Saksija: 5L kutija za hranu za frizider prefarbana u crno zbog korena.
Ventilacija: pasivan ulaz vazduha,12v pc vent za izvlacenje.
Djubriva: Plantela list i cvet,ovaj grow cu bez slavola ali cu koristiti h202 svako zalivanje cisto da uporedm i da se zezam malo
Bila 5 dana na 18/6 i vec 2 dana je na 12/12,ukupno 7 dana zivota
Ocekujem muzjaka pa da pravim Japashnikovu F2 a ako bude zenka vracam je na 18/6,treniram je i probacu da izvucem maximalno iz ovog 50x50x50 mini boxa
Da stvarno šteta da nisi trenirao jel su stvarno prekrasne
Čudo bi napravio sa treningom.
Toliko me izluđujete sa ovim in door uzgojima da me hvata nostalgija i neznam hoću li izdržati do jeseni
Evo sve vrtim slikice i tužna sam što boxić ne radi