Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
liliputanka se deblja
60dana ukupno, 30-32 dana cvjetanja pod 300w cfl...zaljevan svako 4-5 dana kad se zemlja posusi,popije 4 l vode,do sad samo 2 put hranjena plantelom cvjet..kako sam prije 2 god izgubija osjet mirisa nemogu uzivat u aromi al kaze zena da jako fino mirisi, baca na vocni neki miris..sta kazete na biljcicu,valja li to sta?
iman jedno pitanje..na samo jednom listu se pojavila neka svjetlo zelena fleka i stoji vec par dana,niti se siri niti list vene..sta bi tomoglo bit?
mogu reći da sam dosta zadovoljan na kraju,sušenje napreduje još najbolje do sad,večeras sam izrezao vrhove na sitnije,taman neku mjeru za pljugu,par vrhova sam ostavio u komadu...do sutra su u papirnatoj škanicli,a sutra idu u tegle...malo je toplije pa je sušenje bilo možda mrvicu kraće,ali izvana su fino crispy,iznutra masni,vrhovi će biti kompaktni,nabijeni koliko mi se čini..vidjet ćemo kad odstoje u teglicama malo.
Hvala,ma to je počelo više onako iz dosade kao mali eksperiment,da vidim kako to ljeti ide
Od starta su na 12/12 hehe...igram se malo,možda i samo sjemenke budem od toga radila.
Da malo genetiku stabiliziram