Evo da ubacim tih nešto slika od growa i tih par biljaka koje sam pravio.
Klasika da usred svakog growa do sada i cvatnje sam imao neki lockout na barem jedno od biljaka zbog tih mineralnih gnojiva,ovu koji vidite da je zuta je bila u lockoutu pa je dobila flush i sve 5, kolko god sam se trudio minimalizirat gnojivo i pratit same potrebe biljke mi se desio lockout, unazoc tome sto sam svako zaljevanje cekao runoff bar 20% do 30% sadrzaja, ostale growove sam radio organic i nisam imao nikakvih problema ali sam primjetio da su headovi puno veci kad biljku trpas mineralnim gnojivima.
Sušile su se 10-ak dana i curale jedno 3 tjedna i tek onda sam zapalio, da ne pisem ssd karakteristike i efekte koje sam vec naveo sve u svemu odlično izgledaju i odlične za pušit, po meni nema bolje od sadenja u zemlji i dobrog flusha, daje jedan čisti perfektni okus, miris i efekt, sad kako ko voli al ja uvjek prefriram zemlju prije dwc i coco npr.
Taj hidoponski nacin mi nikako ne odgovara i proizvod mi nije dobar za pusit, ne lupa me dobro a to sam primjetio kod svih uvoznih radenih u hidroponiji ,ali sam prije koji mjesec naletio na moby dick auto dwc uvozni koji sam i dam sadio u zemlji i mogu rec da je vrh, probao sam desetine strainova ali ovaj moby dick (hybrid 55% sativa dominantan) je nesto nabolje ikad za pusit.
Pa evo te fotkice da ubacim a za iduci grow koji nezz kad cu radit ali imam plan jedno 2 ogromne outdoor biljke napravit u potovima od 100+ l , bit ce to brutalan pothvat za ovo ili iduce ljeto a smatram posto imam sad dosta iskustva sto indoor sto outdoor da nece bit problem ja mislim samo treba dobro pripremit zemlju i sklepat neki green house posto necu moc redovito obilazit pa cemo vidjet kako ce to ispast.
Ako to krenem radit ide cjela krinologija u tekstu i slikama, bez brige, necu vas zakinut ovah put. lol.
P.s. svaki autos od njih mi je dao cca 75 do 80 grama susenih vrhova tako da sam jako zadovoljan, i ovaj netrimani bud koji cura drzi u ruci je blue cheese, taj strain sam sadio nekoliko puta i svaki put mi je ispao fox tail na vrhovima ,genetski je jako osjetljiva na svjetlo dok ostalima nista a sadeni u istim uvjetima.
LP