Nisi možda razmišljao da hrast ošpricas pa riješiš problem za vazda? @Wendigo
Bravo za ženu mislim razumijam ja tebe brate...svi bi se mi tako zezali..ali ako nemaš totalnu kontrolu nad sobom (rijetkost) onda tokom ozbiljnijeg rada, bilo kakvog, pauza druže sa pušenjem. Strpi se i fino poso trijezan odradi. Biće ti slađe kasnije poslije posla. A i ženu ne smiješ sikiratiProdje jucerasnji dan,zema mi se popela na glavu sto vozim navaten i uzme mi teglicu koju ponese na posao i da mi tek kad zavrsim sa voznjom.
To znam tako pise,ali mi nije jasno koliko plantele ide za 6l vode,juce sam stao racunati , navaren ko zmaj i nikako mi se ne uklapa 12ml na 6L , ali sam ipak tako zalio. To sam i izracunao kad sam ih hranio prvi put, isto hi , i zapamtio da pun gan od 10 ima 12mli to je to,jedan spric na balon. Juce poce kisa i odnah stade,nije nista uradila sem sto mi oprala onaj insekticid od duvana,a i sad krece kao da pada,a do pre 20 minuta bilo 36°C,jos sam i auto oprao,nego je pod lipom pa nije pokiso,sad stala kisa,ja da dovrsim kafu pa paljba.10-15ml
Oduvek me zanimalo sto su napravili velike mere na poklopcu. Kome treba 20ml?mericu
20l su mi za foto biljoze .. automate sam dereo u 15 aa želio sam u 20 ... Aa foto sam zelio u 25 .. žena iz pevexa me zeznula a ja mlad glup i naivan .. ali izgurat ce mo do kraja ove dvije Fotosice što su ostale aa od iduce godine ce mo bolje ... Što se tiče posuda ja sam to riješio aluminiskom foliom .. samo omotaoPrvo 20L nije malo, za autose je i mozda malo veca (ko kako voli) ja sam za 18L 5galona. Nasao sam jeftinu Zutu florabelu u Lidlu u prevodu oko5 €Pogledajte prilog 514579Pogledajte prilog 514580 . Al zena ne da kaze nemamo pare,a ti ces tek za 10 meseci da startujes. Do tada cu da kupujem jedno po jedno, prvo potovi od platna od 5galona, mislim da su odlicni za autose u autdooru. Ne znam samo koliko je pametno da budu crne boje? Mesto sam pronasao blizu sadasnjeg, sa dosta sunca. Na male razmake cu ih 1m ,a sredicu ovog puta sajt trimerom,sa zvezdom. Cekam zimu i zimske popuste i poklone,pa da uzmem samo automatike. Sto vise razlicitih , planiram da topiram najmanje jednu,presadicu ih,ima kod kineza da se poruci za rast u prvih 7- 10 dana pod ledicom ,sa zadrzavanjem vlage,a moze i da se otvori da izadje vlaga.
Danas sam opet imao peh sa kolima, iz jedne ulice sam namotao ostro desno,ali je put propao,pa je suzen,nisam to znao i nabacim auto na put,tockovi u vazduhu,2 sata padao pljusak posle se i ne aevam jer sam pokusavao letvama i dizalicom da podignem auto u nivou puta,sav sam izgreban od trnja iza menePogledajte prilog 514590Pogledajte prilog 514589Pogledajte prilog 514591 , oce me pa to ti ti je. Odo za par dana u posetu,mislim da cu im ooer dati plantelu?
Poz is Shumasije
Pa juce lad sam upao u jendek kolima,dosla saobracajna,a ja bez majce,kad su izasli ja sam se obukao,posle sat dolazi interventna,traze gudru,ja nemam,on kaze zavrni majcu,a na grudima list indike . Samo je rekao oa to je on , onda neka mini tortura tioa da radimo test,ja uradio sa kolegama negativan na sve,a ustvari sam samo duvao za alk. Medjutim u medjuvremenu,cekajuci slep sluzbu sat i pol ,ja ubim s nogu 1 pivo. Tako da sam juce extra poceo i ubuduce da razmisljam malo....završiti