@Ven nije da nevalja, ali da sam tjedno ulozio koji sat vremena vise, izgledalo bi masu drugacije. Ovako mogu biti sretan da nisu sve bolesne. Jer imam skroz neuravnotezeno zaljevanje, nekad 4, a nekad 10 dana razmak. Sve u svemu odlicno izgledaju kakve su mogle biti.
@Hammer 2 +5 bombi Nisu mali, ali ostali su mi dosta manji nego prosli puta, no sto je tu je, bitno je doc do cilja kako kazes
Update № 7
70. dan
Date: 9.2.22
Temp [Vlaga]: 24°c u visini biljaka (Temp substrata 20-22°c) , vlaga 30
-45%
Režim svijetla: 18/
6 - Moram panele podesiti jer su sad odokativno namjesteni. Uglavnom od sutra veliki box 90w-60w-90w (250w) na maksimalnu visinu cca 1m od biljaka. Zeus 100w - 60cm
Ukratko: Evo jedan normalni UP, malo sam se potrudio oko svih bioza, sve sam rastegnuo, poslozio da imaju majesta uz najveci petencijal za razvoj. Zeznuo samo sto nisam na vrjeme trenirao pa su mi se nabile poprilicno, isto tako los loli odraden i svasta nesta, ali bit ce ljepi vrhovi suguran sam. Kako sam ih flushao prije 5 dana zemlja je lagano i suha vec. Mozda ih zalijem sada, ali najvjerovatnije sutra, jer sutra bi trebao zaljevati i fotu biljku u malom boxu. Plan im je dati 2/3 doze Blooma, Boost i P+pune doze. Svima, osim amneziji, stvarno ne znam sto od nje da radim, ocerupao sam je cjelu dat cu Root i enzyme ovaj put i to samo 2L, drzim je dok ove ne zavrse. 70 dana a nema ni 15cm grane..
57. dan
Linda seeds - Nicole
Parametre ne mjerim.
Odradio sam neplanirani SCROG, ali ispali se. Ne uravnotezena zaljevanja i tako to, ali puca od zdravlja. 17 dana od flipa, brojit cu cvat od sutra. Sutra 5L + Supervit, PowerZyme i zadnja doza roota
Photos
Have a nice day!
Stay High & Keep Growing.