Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e da, boje... majka je brazilska sativa Mango Vermelho, sto znaci crveni mango, verujem da bi bilo jos izrazitije da nisam oprasio donje vrhove, al' ne zalim
hvala matia, kako sam je silom prilika povremeno drndao i izlagao stresu (u par navrata po par dana na niskim temp.) ja sam za sada zadovoljan, strain za preporuku, jedino je tajming klasika za sative
Brate svaki put kad udjem na tvoj dnevnik dozivim prijatno iznenadjenje. Izbacuj malo cesce slike i obavestenja o napretku biljke. Samo cepaj dalje!!!! Pratim!!!
sigurno ima zrelog semena i necu je drzati jos dugo, listovi vec odumiru a i primecujem na
nekim mestima spider mites. sad mi je vec kasno da bih spricao sa nekom hemijom,
mozda vec sutra ide par dana u mrak i to je to za ovaj put, svestan sam da bi mogla jos,
vidim da jos uvek izlaze novi cvetovi, al ne zelim rizikovati da je isisaju akrepi