Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
moj lowryder izgleda proklijao al klice nisu debele kao kod tvojih semena, a secam se jednom kad sam proklijao domaju neku, klica je isto bila debela, pa jel da sacekam jos ili ?? sutra ce biti vec 7 dana od kad sam je stavio na klijanje....
Brale nema veze što nije klica debela glavno je da se pojavila i sad je sve na tebi kako ćeš dalje da je goniš...
Ubaci u zemlju nemoj preduboko nekih 1-2cm i lagano prati sa zaljevanjem...
Nemoj da je zemnlja nabijena i čekaj da se pojave prvi listovi...
Ostalo mislim da si upoznat i da imaš iskustva...
Nije mi jasno što ste zbunjeni kad je klica ovakva ili onakva meni je najbitnije da se ona pojavi i da bude ženka kad dođe vrjeme...
Topirana, ha? )
Ja vec dugo nisam topirao nista, mogao bih se na sljedecoj opet malo baciti u te vode.
Vidim da si joj komplet odrezao vrh. Ja obicno samo zarezem po sredini vrha...
U svakom slucaju
ma mogao sam i ranije, al opet, bolje sad nego kasnije ja uvek skidam kompletan vrh, ok se drzi, jos samo da bude fem i ja prezadovoljan, smek ujutro je neverovatan i prelep (a oseti se vec nakon pola sata kad upalim lampe).
ljepe su seed nema sta ja ih isto nebi topiro al svako radi svoj sistem pa tako i ti ono sto vise volis to radi ja se volim igat s njima svakodnevno pa mi je drazi lst , a i manje stresa im je sa lst-om al ti i to znas sam pici ljepe su malene