Zaista nije gotova... A to je zbog ovog vremena... Nakupih i ja nekoliko, ali ne slikam.Ko kaze da je sezona gotova
Probao ali nista posebno. Vise eto da ukrasis jelo nego ista drugo.Jel ih jede neko ?
Pogledajte prilog 322628
sta si navalio na smrcke toliko, su bas tako ukusne ili sta?Sad ce one, koji dan je u pitanju. Vlazno je zadnjih dana.
Pa da, i meni je palo na pamet. Poznajem ove šume, nisam gljivar, ali znam da tu moraju biti. I ja mislim da su u pitanju dani. (dva tri dana, otići ću opet, samo da budem siguran)Sad ce one, koji dan je u pitanju. Vlazno je zadnjih dana.
I ti Štrumpfe ideš na visoko... čuj, ti bi tartufe? I tata bi sine...sta si navalio na smrcke toliko, su bas tako ukusne ili sta?
nesto drugo sam teo, tartufi, jel rastu oni u plavnim, polumocvarnim sumama?
znaci dobro sam predpostavio, mada ima hrasta pomalo kod mene u tim sumama, medj topolama, vrbama i jos kojecemu...Mislim da ne rastu po takvim sumama. Ne vjerujem da ce hrast i bukva bas u mocvaru, al one se najvise vezu za hrast.
Tartufa ima po Slavonskim i Vojvođanskim šumama na bacanje, samo što se ne zna. Gdje god prirodno raste hrast lužnjak, velike su šanse da ima i tartufa, i tko ima psa sigurno će ih naći od sredine jeseni pa do nove godine.znaci dobro sam predpostavio, mada ima hrasta pomalo kod mene u tim sumama, medj topolama, vrbama i jos kojecemu...
e sad, zasto sam pitao, kupilo njih par te pse "tartufare" i vozaju se po okolini camcima i onda izlaze na (polu)ostrva kad se povuce voda i ceprkaju tamo.
bice da ih ima