Grow room ce te doci vise para nego sator ako ides da radis 4,5 bilja za ljek...Sa obzirom da trebas ljek nema mjesta riziku i greskama,a growroom iziskuje odlicnu ventilaciju,filtriranje mirisa i naposljetku temperature.Nije to stavit samo stiropor...ako hoces kako treba..ima tu posla i ulaganja.Mozes i ofrlje nesto sloziti..ali tu riskiras bespotrebno
Slazem se..medutim kad pricamo o pravljenu ulja za bolesnu majku tu nema mjesta pogresciZato bi u satoru dimenzija 1,20,1,50 bilo savrseno za 4,5 biljki i pravu kolicinu ulja.a u pravu je i Power legenda flore a svi znaju kako covjek uzgaja
obavezno da, svaka zica nek bude otvorena samo na krajevima di ih spajasdakle svaka zica u svoju kanalicu DA ili NE
ne bi trebalo, osim ako imas puno drugih el. uredjaja u kuci koji trose struju (ves masina, klima itd)stare keramicke osigurace u kuci...oce li izbacivat cesto...
da bolje kruta i nije preslaba1.5 bakrena zica jel preslaba / prejaka? i mislim da je bolja kruta
ako spajas LED zarulje, ides iz plusa na plus, minus na minus, svaku zarulju jednu s drugom i onda ce ti ostat zadnja (ili prva) viska zica, sa minusom i plusom i to spajas na kabel koji ide u uticnicukako se ovo sve spaja ?
ne treba, ako imas kabel koji ima uzemljenje, samo ga zaljepi sa izolirkom na kraju zicenisam vidio nista o uzemljenju
koliko vlage imas u toj prostoriji di ce biti box? ja mislim da je sasvim sigurno sve ispod 90%, sto bi vec znacilo da se lagano kapljice stvaraju (ako je iznad 90?) i to vec ne bi bilo sigurnoplase me sve te zice ispod vlage
nije preporucljivo ali mozes, bolje je da odradis vege na drugom rezimu.ici sa biljkama od starta 12/12
Ako imas novaca ulozi u jednu Gavitu DE1000..imas mogucnos namjestanja od 600 do 1200w sto ti daje ogromne mogucnosti,a sa dimenzijama satora koje @Stipe predlaze vadis i vise ulja sa pravim sortama..Il pogledaj...opremu
Mislim da ozbiljno trebas krenuti u akciju growanja50eur/dan koliko treba za lecenje