Pozdrav ekipi. Krecem sa akcijom uz blagoslov mamuske (mame) pogadjate pristala je jer je i ona cula za blagodeti ulja a ja ugasio sa zdravljem pa eto.
Da mi je neko pricao posle silnih suza koje je pustila u vise navrata nakon provaljivanja stekova koji su proseku bili 0.5g ....
ne bi mu verov'o
Procitao dosta toga napisano na forumu i nisam nasao par stvari pls ne uzimajte za zlo ako odgovori na ova pitanja vec postoje ja jednostavno nisam uspeo da ih nadjem
Merkao sam onaj medium size box iz hidroponike u full opremljenom paketu no medjutim ne lezi vraze.... ortak koji mnogo bolje zna tematiku od mene veli da nisu prakticni uopste jer su previse bucni a bice mi u spavacoj sobi pa resih da napravim kabinet od cvrstog materijala za 4x10l saksije cenim dimenzije 80d X 80s ce raditi posao na 250w mh/ipsa
E sad
Gledao par ormana po oglasima i ni na jednom se vrata nisu lepo zatvarala. Uvek je bilo propusta od par milimetara celom duzinom ormana gde bi svetlost probijala unutra
Smislio da nakucam lestvice po ivicama i tako nadam se resim tu zaebanciju ali sta ako IPAK box propusta i tad?
Koliko to smeta biljkama i kako su drugi resili taj problem probijanja svetlosti? I da li karbon filter gubi svoju funkciju sa milimetarskim propustom na vratima?
Zbog manjka love resio da probam sam da napravim to cudo vec sam sklapao gitarske kabinete cvrste ko tenk pa cu nadam se uspeti i orman. Bice od iverice 16mm debljine (500din iliti 0.4e je m2) sa lesonitom pozadi i na delu vrata ali ta VRATA me teraju da berem brigu... da li je bolje sa klizacima ili da se otvaraju zatvaraju ili neki trwci efikasniji nacin?
I jos nesto
Oko ventilatora i reflektora vs cool tube
Da li neko moze da me posavetuje sa ventilatorima koje modele da trazim po beogradu a da se resim zvuka poletanja aviona. Komp mi radi 24/7 i ne da mi ne smeta nego cak ne mogu ni da zaspim kad je iskljucen
I kolilo je bat wings cool tube iz hidroponike korisniji za biljke i laksi sa radom od standardnog reflektora i da li je uopste?
edit
Razmisljam da na kraju sa 2 srafa po potrebi skidam i vracam "vrata"....
Ono, zasrafim, odsrafim, i dec it, problem resen... kakav sam majstor napravicu vrata sa jos vecim propustom nego vrata sa ormana iz oglasa sto sam snimao