ak trafo moze dat max 800mA iliti 0.8A to bi onda znacilo da moze pogonit 4.4 tvojih ventilatora....iliti 4 komadamladja064 je napisao(la):Jel mogu zidovi boxa da budu od kartona ili cak od hamer papira(ima ga u knjizarama).
Nije da skrtarim na materijalu, ali bolje tih 20e uloziti u opremu...
Kako se racuna koliko jedan adapter od 12v 800mA moze da pokrene coolera (12v 0.18A). Koliki precnik coolera je najpozeljniji?
I sta mi je potrebno i kojih karakteristika da bih povezao 5sijalica x 150w(prigusnice i sta jos treba). Sijalica je http://www.ecat.lighting.philips.com/l/oem/hid-systems/high-pressure-sodium/master-son-apia-plus-hg-free/928198609830_eu/
75W- E27PowerSeed je napisao(la):ja od 150w nisam sreo manje od e40, a imam kuci 100w sa e40 (nemacki radium), mislim da se samo stotka radi u dve verzije, a da je sve od 150w na vise e40. posto coveka zanima 250w mozemo da zakljucimo da je sigurno na e40
hm, meni je licno osramova lampa mh 400w radila bez problema na staroj hps prigusnici od 400w, odradila ceo grow sa automaticima i jos uvek radi, mislim, sve je ispravno, ne radi bas ovog momenta, trenutno je hps na tom balastuNa opremu od HPS žarulje ne radi MH žarulja.
schmizla je napisao(la):I na opremu od HPS žarulje bez ikakvih prepravki radi kad se uvrne u grlo MH žarulja.
Na opremu od MH žarulje ne radi HPS žarulja.
Mislis da ces da skapiras gde si se zbunioPowerSeed je napisao(la):hm, meni je licno osramova lampa mh 400w radila bez problema na staroj hps prigusnici od 400w, odradila ceo grow sa automaticima i jos uvek radi, mislim, sve je ispravno, ne radi bas ovog momenta, trenutno je hps na tom balastu
schmizla je napisao(la):I na opremu od HPS žarulje bez ikakvih prepravki radi kad se uvrne u grlo MH žarulja.
Na opremu od MH žarulje ne radi HPS žarulja.
OMGOMGOMGOMGPowerSeed je napisao(la):hm, meni je licno osramova lampa mh 400w radila bez problema na staroj hps prigusnici od 400w, odradila ceo grow sa automaticima i jos uvek radi, mislim, sve je ispravno, ne radi bas ovog momenta, trenutno je hps na tom balastu