Drzi jos,kad udari mraz trci seci spasavaj..
Kolko odprilike
Drzi jos,kad udari mraz trci seci spasavaj..
Nije istina, to koda covjeku iscupas ruke i noge i svu energiju mu usmijeris u onu stvarali to jos nije zrelo..cuo sam da pokidam svo lisce da se energija usmjeri na hedove?da napravim tako?
@bastovan20 da gnoj
im jos ili da ostavim da se sve isflusha?
Slikaj cijelu biljku, i iz toga se moze reci koliko odpr.Pomooooooc pleaseee Nisam siguran da li da je secem, moze li pomoooc? Evo slike trihoma, skoro svi su mlecno beli jedno 95%
Btw: slika je sa nekog omanjeg hedica sa stabla, one gornje budove ne mogu da slikam lepo.
Pogledajte prilog 173237
Pozdrav svima, zanima me koliko zapravo mraz utjece na biljku?
Naravno znam da joj steti , da smrzne plod i da moze unistiti sve ali opet me zanima sta kazete vi koji imate iskustva s tim.
Kako sam ja skontao lose je i to sto se biljke doslovno smrznu, jos ako je dan lijep onda naglo otopli sto je jos gore.
Sjedim s dedom bas u vrtu i siljim topa, a on prognozira mraz ujutro :O (vise vjerujem njemu nego prognozama). Idu lijepi dani i najavljuju preko 20 stepeni te mnogo sunca pa nisam htjeo nista dirati.
Danas obisao zalio biljoze (dvije vodom i melasom, jednu nahranio) , dvije bi trebale biti gotove za 7 do 10 dana. Ne zuri mi se i volio bih da biljke izguraju do kraja ali cijelo vrijeme mislim o tom mrazu.
@bastovan20 @L0oD
Ispricavam se sto vas ovako oznacavam, ali vidim da ste "potkovani" u ovom porducju pa me zanima sta vi kazete . Nadam se da vam nije problem