smesko ja bi to ostavio jos da se popuni, minimum 2 nedelje pa onda uslikaj da vidimo, grota to ranije brati..Jeli za branje i susenje?
koliko god moze da izdrzi. koja je to sorta, jedva da ima heda a mladih pistila koliko hoces. listovi su lepo oroseni, al nesto slabo sa hedovinom. samo guraj ako nema budji na vidikuotprilike koliko
ne bas, meni nijedan nije zavrsio bar ore 20og.Znaci danas pod noz jedan sk#1 zrelo je to kontam..
Ma opusteno skidaj komotno jedan moj skunk #1 potpuno isto izgleda i planiram sutra da ga uberem.Ostavio sam je jos, ali sto mislis da nije zreo brate, znas kako su tvrdi hedovi ko kamen, a mladih pistila ni na vidiku, pa nije mi jasno sta cekati vise ?
Imam i ja 3 skunk#1 koji nece pre 20og zavrsiti al ovaj je poceo ranije cvetati i dobio je hranu za ubrzavanje cvetanja, ne znam sta ciniti sad si me urnisao komentom..
koliko god moze da izdrzi. koja je to sorta, jedva da ima heda a mladih pistila koliko hoces. listovi su lepo oroseni, al nesto slabo sa hedovinom. samo guraj ako nema budji na vidiku
to je problem kad sadis negde nazad u dvoristu u zaklonu, isti problem i kod meneNajveći mi je problem što se hedovi ne razvijaju ravnomerno. Neki kao prva slika mi izgledaju gotovi još malo,dok neki kao poslednja sl. belih pistila svakim danom sve više.
Prijatelju, kaj radis sa ovim najlonom na sajtu, da ih mozda ne pokrivas???Pozdrav ljudi, nakon 10 dana ponovo na sajtu ništa bitnije nisam primetio da se promenilo osim buđi i gusenica Mislio sam sutra da ih secnem, kontam pun mesec ovo-ono. Šta vi mislite evo fotki?
Pogledajte prilog 172169 Pogledajte prilog 172170 Pogledajte prilog 172171 Pogledajte prilog 172173 Pogledajte prilog 172174
Morao sam da ih pokrijem jer smo imali 6 dana uzastopne kiše.Prijatelju, kaj radis sa ovim najlonom na sajtu, da ih mozda ne pokrivas???