Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
po ovim slikama sto sam video 1.4 slika velika verovatnoca da je uhvatila budj, 5a slika nema sta...kao sto su ti rekli na sitne delove pa pregledaj detaljno, mislim da od tih hedova sto su zarazeni moze neki hasis da se napravi ali nisam siguran
a u tome i jest stvar, imam ja mikroskop ali je takav da ga ne mogu koristiti ako ne otrgnem komadic sa biljke...evo radi se o ovom džepnom mikroskopu:
ako si cijeli grow podesavo ph podesi ga i na flushanju biljke
ako nisi ni nemoras mislim po meni netrebas pogotovo ako se radi o flushu na samom kraju jer biljka vec slabo vuce nutrijente pa i da dode do ph lock i da biljka ne vuce vise nutrijente iz zemlje ni nema potrebe jer ih i ti sam flushas van zemlje da ih biljka ne povuce da bi se biljka ocistila od kemije iz zemlje i gnojiva da bi bio kvalitetniji i bolji dim
27.06 iznikla. Seme Blue Kush autoflowering Dinafem.. Dobijala Hesi Bloom, Hesi Boost, Hesi Phosphorus plus i bajterije.. Mislio sam da je skida sledeceg vikenda? Vase misljenje?
ako je pocela fino mirisat beri sljedeci vikend ja bi ju osttavio minimum 7-10 dana ak imas mikroskop najbolje sa njim ak nemas cekaj dqa vidis da zute listovi blago sto je pokazatelj da crpi hranu iz njih i ide kraju akoni flushaj jednom barem pred harvest
pozdrav! mislio sam ih capnut za 2-3 dana, pod mikroskopom trihomi su mlijecne boje, tu i tamo negdje malo braun ali posto mi je prvi grow hocu biti siguran da li je pravo vrijeme. cak i fino mirisi vec neko vrijeme ,pa evo slika...anesthesija: northern lights: