Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Skurena ko kokica...
Dobro veli drug @hazeri . @malatruba11 za početak zakaj nebi flushao ?
I zaboravi plantelu ... neka se zemlja za osuši par dana...
I beri to, nema tu kruha više..pogotovo ako joj neznaš niti starost, niti imaš mikroskop za trihomice a i po samoj formi mislim da je to to...
domaćin domaćice ostavi još malo... obrati pozornost na nove izbacane pistile...
Nabaci koju sliku za koji dan...mislim da može još malo.
jopezg druže ima tu još jahanja...vidi novih pistilica a mogla bi se udebljat još...minimalno ostavi 7 dana pa opet bumo škicnuli tj fotkaj nakon sedmice...
Htio sam ti skrenut pozornost na to da smanjiš hranu mozda s obzirom da su pecnute..ali neznam ni kada su pecnute niti koliko niti s kojim gnojivom...daj više info...
Evo fotke,gnoj je hesi boost po pola doze svako drugo zaljevanje od pocetka cvijetanja,u posljednjih 20 dana povecao dozu i gnojio cesce,ono sto sam siguran je da su malo zakurene,hps 250 na 50x60x130 ,borba traje
bok drustvo kada mogu capnut diesela? star je 3 mjeseca
sorry na spamu gledao sam trihome skoro su svi mlijecni nema prozirnih samo na manjim budovima,ja mislim da je to vrc za skidanje a mogu ju i pustiti jos koji dan...??€
Nemam, povećalo ni mikroskop, iako je naručen s ebaya .
Pa ne znam dal da režem, ili čekam.
Ne bi htio prerano rezat, a ni prekasno.
Prva je Amnesia auto (dvije slike), druga je North Light auto (dvije slike ).
10 dana nakon flusha. Od jucer ujutro je na 48 h mraka , u petak se ide na godisnji tak da ju moram skinut,nadam se da ce bit ok za dimit. Evo par fotki