S'obzirom da raste napolju,za 30ak dana,nista pre. Tek je pocela da cveta. Bassman se malo prevario.Prvi grow & ne znam kad bih trebao da je secem
Poceo sam ju malo cesce dohranjivati..sada vidim da je pocela dobivati nove pistile pri vrhu na svakom cvijetu..Cekam da mi dode mikroskop rucni pa me zanima da li dok pusta nove dlacice ona moze sazrijeti,odnosno da li joj moram pratiti trihome ili dok se cvijet razvija nece jos..?Sad ću ja bubnut i ostat živ, hedovi izgledaju kao da je u cvjetanju koj tjedan a ne sedam, premalo zemlje za 5 mjeseci vegetacije, prati trihome jer meni biljka ne izgleda kao da će ih još puniti.
Sad ce poceti lose vrijeme..kisa,hladnije. Mislio sam ju premjestiti na tavan gdje su 2 velika prozora s obje strane i ima dosta dnevnog svijetla. Naravno manje nego vani..Možeš gledati za svoj gušt, još je rano.
Znaci to kazes uzevsi u obzir sve moguce negativne situacije..? Samo zbog svijetla ili? Oprosti ako gnjavim ali da li mi mozes malo podrobnije odg jer ako ne budem nastavio s pitanjima ostati cu opet u nedoumici..Osobno bih ostavio vani pa šta bude bude, zaljevaš da procuri, a ponovo kad se zemlja posuši.
S'obzirom da raste napolju,za 30ak dana,nista pre. Tek je pocela da cveta. Bassman se malo prevario.
Ja tebe ne bi pitao da ti ne vjerujem. Nisam ja to shvatio kao raspravu vec razgovor i razmjena iskustava..Teorija je jeno a praksa drugo. Biljoza je i bila i jos uvijek je eksperiment. Dok nisam piknuo prvi puta,sve sto sam znao o zizi je bilo nakon sto sam zapalio..hihi. Ne sekira me puno,meni je prekrasna i htio bi joj pomoci da ona pomogne meni. Tako je vec 7mj. Ne znam kak cu bez nje kad je nebu..al vec cemo se nekak sazivjeti. . Nasao sam coveka..sutra il prekosutra stize "monokl" pa cemo vidjeti kakva je situacija. Ak mogu slikati kroz mikro postavim slike da vidis. Drago mi je da ljudi ovdije zele i vole komunicirati. Nikom nis ne zamjeram zbog toga. Dakle,kakva bila vec je sad odlicna..hihi. Probao Hvala svima na pomoci. Pozz@ribaimica
Ovo je samo moje mišljenje pa ti uradi kako želiš:
1. Hedovi nikako izgledaju za 7 tjedana cvata, tako da na ovaj uzgoj gledaj kao eksperiment, ako bude nešto bilo, super, ako ne naučio si nešto.
Ostavio bi je vani, pa šta bude-bude.
2. Za idući uzgoj se pripremi(čitaj, čitaj forum)
3. Sretno