Znaci posadio si je pocetkom februara? Cvjeta 7 sedmica ? Znaci procvjetala 20og juna?Stara je vec 7 mjeseci, dakle malo je starija pa sam mislio da ce prije biti gotova. Nemam iskustva s time,prvi grow.
Dakle..imam male probleme sa Biljozom sto se nametnika tice i smjestaja iste..samo da pitam koliko bi moglo trajati cvjetanje? Sada je u 7. tjednu cvjetanja. Ima dnevno oko 6-7 sati izravnog sunca ovisno da li je dan suncan..
Stara je vec 7 mjeseci, dakle malo je starija pa sam mislio da ce prije biti gotova. Nemam iskustva s time,prvi grow.
Lijecim ju trenutno od nametnika(spricam od jucer sa pripravkom NEEMovog praha.
Tako je. Nisam je mogao drzati na jednom mjestu. Morao sam seljakati pa je jednom prilikom prije pocela cvjetati jer je imala takve uvijete..jadna se zbunila. Tada sam joj nasao koliko toliko stalno mjesto pod suncem gdje se vratila u vege fazu..Znaci posadio si je pocetkom februara? Cvjeta 7 sedmica ? Znaci procvjetala 20og juna?
Nije dobro prijatelju moj. Ako ju uspijem istjerati do kraja svaka njoj cast..jer sta je sve jadna prosla super je i uspjela..Nisam se javljao na forum..dugo sam citao i proucavao spise. Nikad prije nisam sadio i svaka faza mi je bila novost. Ucim se u hodu. Ne znam kako cu zivjeti bez obveze i brige za nju kad je ne bude..ako me razumijete. Dugo raste,dugo cvjeta..Nisam neki znalac ali ako je to sedmi tjedan cvijetanja onda tu nesto debelo nije dobro.
Hvala. Prvi konkretan odgovor. Svima je cudan razvoj te moje Biljoze. Da li znas gdje bi potrazio rucni mikroskop a da ne moram trgovcima govoriti zasto ga trazim... i da li postoji mozda neki drugi nacin utvrdivanja stanja trihoma? HvalaSad ću ja bubnut i ostat živ, hedovi izgledaju kao da je u cvjetanju koj tjedan a ne sedam, premalo zemlje za 5 mjeseci vegetacije, prati trihome jer meni biljka ne izgleda kao da će ih još puniti.