Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ajmo ovako, fino se najedeš pa se onda još bolje izrigaš, pa onda ponovo jedeš pa se izrigaš i tako u krug... da li ćeš se zdebljati ili budeš bio kost i koža? Isto vrijedi i za biljke
Koliko ja vidim ti bi da pozuris, malo strpljenja tu si jos malo Kakvo skidanje glavnog heda ako imas jos 3 nedelje do kraja tu nema logike kao i flusovanje
U nedelju radim flush opet i berba glavnih budova nakon par dana a ove manje pustam jos neko vrijeme a par cu ostaviti i revegetirati jer mi se neda sve ispocetka a i bolje je ovako.
ps.sumece tablete su pomogle biljci a vecina se smijala
moze mala pomoc? cca 50 dana cvijeta xy domacica
izgleda da se polako blizi kraj, a ja sve nestrpljiviji...ufff
kao nesto se lagano bijeli al nije mi "to, to" ah..kad ce??
btw imam problem sa raspoznavanjem nijansi, nesto slicno daltonizmu ali u puno manjoj mjeri, pa ovo sa trihomima mi stvarno predstavlja problem
Čini mi se da su svi trihomi prozirni još, neki kao rozi odsjaj buni malo, čudna nekako ta macro fotka. Sve u svemu po hedu bi rekao da ima bar još 2 tjedna. Nabaci novu fotku za tjedan dana pa ćemo pogledat ponovo .
Pozdrav ekipi,
mene interesira dali je ovo za branje, gledam da dobijem vise thc-a od cbd pa nebi htio zakasnit. Nažalost nemam mikroskop da vidim trihome pa ako iskusniji moze na oko dat komentar ili savjet.
Hvala unaprijed
Izvini Tarzane ali i dalje ne razumijem sta zelis reci. Ako mozes svoj odgovor pojasnit kojim slovom, rijecima ili recenicom jer jedan interpunkcijski znak mi ne dalje dovoljno znanja o tome di grijesim.