Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pozdrav,dali imam još mjesec dana guranja??
slike su loše..ako tko zna kako da ih popravim??..inače kamera na mobu ima 21mp..ali kada je svijetlo upaljeno onda su crte crne preko slika..
A bas si mali perica De napisi jos koji strain imas i koliko dugo cvjeta vec...
Usput, dodavanje dusika i ostalih elemenata i jest gnojenje / hranjenje , u svakom slucaju imas jos gurati tako da nastavi sa normalnim rezimom gnojenja
ekipa koliko još,onako od oka? Čekam kineski mikroskop,al brate nikako da stigne...nebi da ga kinez na bicikli nosi...
imam vec 30 god u guzici i pusim od svoje 12god neprestano,a sad nastupila apstinencija puna 3 dana,a zena i ja poili sve nokte na prstima i malo fali da se pošibamo ...
Strain: Big Bang auto 72/40
Pozz ekipa. Jedno klasično pitanje. Kolko jos da ju pustim ?
Posadjena 10.2. , mjesec dana vegetacije pa prebacena da cvjeta od 10.3. Mislim da je lemon haze al nije lega zicer jer su bile 2 vrste. Po papirima 10.5. moze dole jer je onda tocno 60 dana cvjeta. Se slažete ? Znaci jos tjedan dana i gotovo. Jel vam izgleda to tako ?
Strain je Choco Skunk, u cvetanju je nekih 50 dana otprilike, ne znam tacno, malo sam pogubio racunicu...zanima me vasa procena, jos koliko joj treba do berbe?