Anksioznost i problemi sa erekcijom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
Jeste lakse mnogo mi znaci sto sam sa nekim podelio moju muku. Ne gulim bananu, tj suzdrzavam se od masturbacije ne bi lih se u glavi malo doveo u red. Da budem iskren mrvicu mi se smanjila anksioznost od kako ne pijem onu maku i ostalo pobrojano. Ali i razgovor sa vama drugari mi mnogo znaci, hvala vam. Problem je sto sam i hronicno neispavan, sinoc nisam mogao zaspati do jutra bez kanabisa, bas mi bude haos misli u glavi, a ovako se prepusim i ugasi me. Vise se i je secam kad sam zaspao normalnim snom. Uglavnom bas sam raskurcan, pijem cajeve imam maticnjak travu ivu i vranilovu travu pa pijem na smenu, i po malo pusim maticnjak mesan sa duvanom da smirim nervozu.
Ako imate neki savet sta olaksava apstinenciju od kanabisa isto bih bio zahvalan

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.721
30.331
2.598
Svalbard
Ako ti je pod rukom cbd pasta pa je pomjesat sa rso u 2-1 ili 3:1 omjeru i slozis si biomix kapsule. Kontam da bi ti sigurno pomoglo da uzimas navecer oko 19-20h i do spavanja si spreman i opusten i samo zaspes. Lagano se doziras koliko osjecas da mozes i da ti je dovoljno. Za opustanje preporucujem etericno ulje lavande da lagano isparava u prostoriji.
Zeleni caj je zakon to preporucujem svima. Meni na poslu pomaze u reduciranju stresa a i zdrav je. Kavu i cigare smanji pa ce se i anksioznost smanjiti. Nikotin i kofenin su zestoka kombinacija.

Tramontanac

Aktivan Član
01.02.2022
100
502
93
24
Ne razumijem.
Mislim, najmanji problem je to što ti čuna pada. To će se riješiti kad riješiš ostalo
Koliko bi trebao odgulit? Ima li šanse da legalno izbjegneš robiju? Ako ne, koliko se dugo misliš skrivati i ne živjeti?

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.106
258
Dalmacija
Kakava robija? Kakvo izbjegavanje? Ili ja nisam nesto pohvatao ili nisi ti kolega? Coeku samo malo zbrka i glavi i to se odrazilo na pishi..nista strasno proci ce. Kakva robija bjez bjez..Tko od nas kaze da mu je uvjek bas uvjek odradio kako treba, jebiga laze :p

Easygoer

Aktivan Član
04.05.2015
131
414
63
44
Ajd da i ja napišem nešto.
Problemi sa erekcijom ukazuju na nedovoljno azot oksida koje treba da stvara endotel arterija. Za to je potrebna hrana sa nitritima, dakle šargarepa, spanać itd. Više puta dnevno. Sirovu šargarepu možeš da pojedeš nekoliko puta dnevno, neka uvek budu na stolu spremne. Crni luk svakog dana, sirov, kao jabuku pojedi, odličan za cirkulaciju a i pomaže prostati koja može da zezne erekciju. Možeš i uveče (da ne truješ ljude okolo). Nađi sve to lokalno kod proizvođača, bude jeftino. Kupus ribanac više puta dnevno, zbog probiotika.

• Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
Cepam spanac par puta nedeljno hvala na savetima svakako ali moji problemi su psiholoske prirode. Od kako sam prestao da masturbiram svako jutro imam erekciju kao kamen budi me, problem je u glavi sto mene obuzme nervoza i strah kada treba da vodimo ljubav. U zadnje vreme od kako nisam pisao smo par puta imali odnose grmelo je a par puta se isto deavalo ta nervoza i briga oce li stajati i naravno digne se spadne i tako u krug doknse ne unormali

16.07.2024
16
38
13
Brate moj, isto je i mene mucilo do pre jedno mesec ipo dana, opade mi dzonson prvi put kad sam uzeo da vodim ljubav sa nekom ribom sa kojom sam se tada nesto kratko vidjao, predigra sve super, ali brate kad treba da se ubaci ode mast u propast.. Mislim da je vecinski do toga sto me ona kao ona jednostavno nije radila i nisam nesto uzivao tad, a i mozda samo takav dan bio. I ja sam se nabedacio strasno, bas me je izjedalo to jedno 15ak dana ali prodje veruj mi sve je u glavi, izmeditiraj malo skreni misli sa toga opusti se i prepusti se vibracijama tela kada si sa ribicom i nema da se sekiras uopste. Sve je to samo u glavi, a verujem da mozes to lagano da resis.