Hvala na savetu , ali i ne zalivam bas fiksno po osecaju vise koliko koja zatrazi a sto se tice runofa otprilike tako mi i i bude oko 10% ... hvala jos jednom@dexter89 Moraš da izmeriš odmah, prvi runoff, kao kad nosiš jutarnju mokraću
I samo jedan note: generalna preporuka je da ne zalivas biljke fiksnom količinom vode. Zaliva se tako da imaš 10% runoff-a.
One su ispod plastenika nocas nije bio zatvoren samo su pale ali moguce da je nesto uslo tamo ispravio sam ih da li mogu da se nadam da ce se oporaviti ili tesko?Si siguran da im je to od gnojiva da nije vjetar ili nesto drugo, ako je tako kako kazes onda isperi zemlju najednostavnije!
Si siguran da im je to od gnojiva da nije vjetar ili nesto drugo, ako je tako kako kazes onda isperi zemlju najednostavnije!
Biljka mi se nalazi usred polja, nazalost nemam sliku mjesta. Jedino je pod prirodnim svjetlom xD
Jel imas neku ideju koji su nametnici i kako da ih se rijesim?
Gdje ja mogu kupiti to neem ulje ili nekakve druge preparate? Jeli ih se tesko rijesiti? Iako nevjerujem da je crveni pauk jer sam negdje procitao da napadaju samo u susnim razdobljima, a u nas taman prije nekoliko dana padala 5 dana kisa za redom. Ali opet za svaki slucaj da budem siguran cu probati naci to neem ulje.. Hvala na pomoci...Mislim da je u pitanju crveni pauk
Možeš ga viditi na svojim slikama 6 i 8 a možeš ga rješiti neem uljem ili nekom hemijom
Treba li mi zato iskaznica ili ono polozeno na pesticide?Treba ti Vertimec...zaboravi sve ostalo!
Eee jao meni, jeli se ima koji drugi preparat ili mozda nesto iz domace proizvodnje sto bi moglo pomoc?Mislim da treba iskaznica.
noc temp gledaj da drzis vislje makar 20c i dnevnu povecaj slobodno na 27ctemp ide od 15 do 24
dobro je sto si presadio ali ne prehranjuj tako malu biozu,skupi nesto para kupi neki root malo pokreni taj koren,ovako su ti ocajne,jos si ih super topirao male tako istresirale se mucenice,uglavnom hladno im je pa sporije idu jbg.juce prvi put tretirane plantela rastom i presadjene u potove od po 20l