Ispod je humus za cvece pa je imalo malo odprazno dopunio sam obicnom zemljom iz plastenika koje gnojivo bi moga d akupim da im dajem?
Ispod je humus za cvece pa je imalo malo odprazno dopunio sam obicnom zemljom iz plastenika koje gnojivo bi moga d akupim da im dajem?
NE VALJA.humus za cvece
Samo ih nahrani sa gnojivom za vege al nemoj puno, mala kolicina gnojiva skroz ili presadi u novu zemlju. Svakako bi trebo presadit u novu zemlju jer u ovoj mozda nema dovoljno hrane. Ali evo ne zale se cim rastu... ali boja pokazuje da im malo dušika nebi škodilo (hrane)
buraz u pitanju je kritikal kush imam 2 jedna je ova izdzigljala znaci nedostatak hrane mislis da je.Jjeste dosta naprednija i izduzenija od ove sa kojom nemam probleme .... Esad ako moze neko da potvrdi da nebi grunu klopu a ona vec preforsirana .... Hvala na odg . PS, sto se tice podesavanja uvek podesim u velikom balonu pre nego sto krenm sa gnojiv probacemo bez ph downMa ogromna biljka, treba joj hrane... Nego cemu podesavanje ph kad koristis Hesi? Nerece ni koja je sorta, mozda neka prozdrljiva
stize ...Nabaci sliku bez svjetla da vidimo o cemu se zapravo radi.