@Klinjo_85
Moja generalna preporuka u ovakvim slučajevima jeste da prilikom sledećeg zalivanja daš blagu (50%) prihranu, sa reguliranim pHom, i duplom količinom vode (tako da se donekle pročisti zemlja). Ako imaš neki aditiv za oporavak biljke u slučaju stresa svakako možeš i njega da dodaš.
Ali, imala sam slična iskustva*, otprilike svaki drugi-treći grow sa 1 biljkom. Nikad nisam uspela da ustanovim šta je bio problem, i da li je problem uopšte bio do mene (nego da se eto povremeno zadesi takvo seme). Najveća sumnja mi je bila na neadekvatan pH (nizak) ili velike fluktuacije u istom.
Šta god radila nikad nisam uspela da "oporavim" biljku od toga. Imala sam biljke isti strain, u istim uslovima, i jedna ispadne ovakva.
U principu verujem da grow može da se izgura do kraja, i da ćeš dobiti neki proizvod. Ali da će, kao i lišće, na neki način biti suboptimalan (bilo po količini, potentnosti, aromi, ili kombinacija).
Znam da nije mnogo od pomoći, ali eto da imaš na umu nečije iskustvo.
Ako uspeš da izlečiš biljku od ovoga bila bih ti zahvalna da se javiš i napišeš šta si radio/utvrdio.
* ovde mislim na ovo savijanje listova, pored toga imaš i blagu promenu boje. Da li je isti uzrok, ne znam.
@Limvo Likče Nevezano od konkretnog problema, na slici mi deluje da je ono aluminijumska folija koju koristiš?