e ovako bas sad sam izmerio ph 7.1 je bio odstojalo je dole mozda sat ipo vremena tako da ne znam jel to ok ? a sto se tice cvetanja ovo je poslednji dan sutra prelazim na rezim 12 12 u planu je mreza tako da ne znam sad za guzvu =) prvi je put .... danas sam ih opet nahranio sa po 2 litre znaci 5 ml tnt i 2ml roota sa super vitom pa cu javiti kako je reagovala za par sati .... hvala na pomoci@dexter89 Ne koristim Hesi liniju, ali bih rekla da je biljka gladna. Odnosno da je posle stresa od TOPovanja i uklanjanja listova stala na noge i po;ela ekspanzivno da raste i da joj treba hrane.
Bilo bi dobro da izmeriš izlazni pH, ako nisi do sada. Takođe ne znam kada planiraš na cvetanje, ali čini mi se da će bit gužve.
ja evo prvi put nisam nista dirao poslusao sam zelenkov savet da samo smuckam i dam pa cemo videti sta smo napravili ...U vezi hesija, ja moram korigirat PH svaki put, imam dva ph mjeraca, drugi grow, 2 ml bloom na 1,5 l vode ph bude oko 8, i rusim ph sa 35-40 kapi do 6,5.
Biljka mi se nalazi usred polja, nazalost nemam sliku mjesta. Jedino je pod prirodnim svjetlom xDIzgleda da su je nametnici dohvatili ali imas ti jos problema vise problema tu..
Napiši gdje ti stoji biljka, pod nekim svjetlom možda? 9
Zemlje je bilo do vrha al tijekom one orkanske buretine je pola odnijelo iz pitara, cudi me sto mi biljku nije slomilo. Zadnjih 10 dana je temperatura varirala od 10C do 20C, pa mozda cak i nije do temperature. Dosad sam je gnjojio samo 2 puta, jednom dusikom i 1 kalcijem.Ne radim out ali imaš jako malo zemlje, mozda joj je jos hladno pa nije krenula po listu bih rekao hladnoca. Oprezno s tom hranom ima visoke brojeve.
Evo mačo štiva, dobro će ti doć https://www.vutra.org/threads/raspo...ra-feeding-schedule-for-soil.7562/post-153513 pronaći ćeš svoj problem, a usput nesto i naučitiBiljka mi se nalazi usred polja, nazalost nemam sliku mjesta. Jedino je pod prirodnim svjetlom xD
Jel imas neku ideju koji su nametnici i kako da ih se rijesim?
Hvala, nastojat cu ucinit sve sta uspijem da rijesim problem. Javim ti kako sve ispadne za par dana.Evo mačo štiva, dobro će ti doć https://www.vutra.org/threads/raspo...ra-feeding-schedule-for-soil.7562/post-153513 pronaći ćeš svoj problem, a usput nesto i naučiti
pa cemu onda u saksiji?Biljka mi se nalazi usred polja,