Biljke su tu u fenomenalnom stanju!
Sad u ovoj fazi,možeš očekivat pokoju mrlju,padne voda na list,kako je vruče,ostavi fleku. Biljka povuče hrane,radi dobrih uvjeta,pa isto može oštetit koji list. Samo nastavi sa zaljevanjem kao do sada,brzo bu one gotove!
Overdrive bi sad zaokružio priču,ali može i sensi ga odradit.
Na prvoj slici taj list ti zaklanja dosta vrhova,ja bi ga skinuo
Ovako izgleda biljka od prejakog svjetla
Pogledajte prilog 512500 prvo odu u panđu,jer tako smanje površinu lista,to je neki njihov obrambeni sistem. Ali svejedno se crhivi pumpaju,jer sam skužio na vrijeme
Pogledajte prilog 512501Ja sam ih rokao sa 1000ppfd s time da je u 60ki,gdje se odbija refleksija,pa kao da je 1200ppfd
Najbolje ti je skinut lux aplikaciju,onu žutu...onda luxe pretvoriš u PAR,ukucaš u Google lux to PAR i na stranici odabereš low cri 3500 i izračunat če PAR. To je najtočnije što se mobitelom može izmjerit,a s vremenom več znaš po aplikaciji jel jako,nije....ja ju ne updatam,tako dobijam točne brojke
Online calculator to convert illuminance (lux) to PPFD (micromoles per second per meter squared).
www.waveformlighting.com
Lux app skineš u Google storeu i ne idi preko 800 ppfda,a sad smanjit svjetlo na 20% nije napametnije!