pozdrav drugari, jako jako dugo pratim forum iako prvi put pišem
(bio sam sa drugim računom ovdje), ove godine sam po prvi put odlucio si posaditi automate za vlastite potrebe, sorta grejpfruit auto x1, mexican airlines x1 i bluedream x2...danas im je točno 30.dan u zemlji ( ne računam klijanje), u potovima su od 25 litara, presađeno iz potova od pola litre prije 8 dana.. znači prošla im je trećina životnog vijeka, brine me nekoliko stvari, pa bi volio pomoć iskusnijeg/iskusnijih.
bilje su veličine 5-7cm, posađene u zemlji plantela balkonika, zalijevane izvorskom vodom, prihranjivane 2x sa plantela list 5ml po litri..e sad, biljčice su po meni dosta dosta male, ima li tko iskustvo sa automatima i njihovim procesima, da li je normalno da su takve veličine, da li će stići prije cvjetanja u normalnu veličinu ili sam nešto falio..
Prvo kada sam posadio u čašice imale su sunce preko prozora (bilo je vani dosta hladno i nekoliko dana kiše
) pa su se dosta izdužile, to smo sredili da smo ih stavili u malo više zemlje da ne budu toliko duge, i presadili u velike potove. u nastavku prilažem nekoliko slika, na dvije su mi donji listovi lagano žuti. Molim za kulturan i normalan savjet. hvala vam..zivili